İzmir Kılıçdaroğlu'nu bağrına bastı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı  13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için geldiği kentte partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

Yayınlanma: 15:03 19-03-2023
Güncellenme: 15:03 19-03-2023
İzmir Kılıçdaroğlu'nu bağrına bastı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da progama katılmak için öğleden sonra kente geldi.

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu Adnan Menderes Havalimanı'da partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Çok sayıda partili tezahurat, meşaleler yaktığı ve pankartlarla havaalanı çıkış yolunu kapladığı karşılamada Kılıçdaroğlu sevgi gösterilerinin arasında aracına yürümekte zorlandı.

Millet İttifakı'nı oluşturan partilerden, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için İzmir’de bir araya gelecek. Buluşmaya İYİ Parti'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale katılacak.

Kaynak:
Editör: Ulaş Üstündağ - ulasustundag@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN