Abone Ol

İzmir'de Türkiye'nin İlk 'Fade Kesim Yarışması' Heyecanı Başladı!

İzmir Berberler Odası tarafından düzenlenen 'Fade Kesim Yarışması' Türkiye'de ilk kez gerçekleştiriliyor. Uluslararası jüri, kazananları seçecek.

Yayınlanma: 16:07 23-07-2023
Güncellenme: 16:07 23-07-2023
İzmir'de Türkiye'nin İlk 'Fade Kesim Yarışması' Heyecanı Başladı!

İzmir Berberler Odası tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Fade Kesim Yarışması' başladı. Uluslararası üyelerden oluşan jürinin kazananları belirleyeceği yarışma, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin İzmir Atatürk Stadı'ndaki konferans salonunda start aldı.

92 berberin ter döktüğü organizasyonda, her birine 25 dakika süre tanınan yarışmacılar, beraberlerinde getirdikleri kişiler üzerinde "Fade" olarak isimlendirilen enseden yukarıya doğru uzayarak kesilmiş saç modelini uyguluyor.

"İzmir'e çok şey katacak"

Organizasyonun İzmir'e değer katacağını söyleyen İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, "Bu yarışmanın önceliği İzmir içindi aslında ama yoğun ilgiden dolayı şehirlerarası hale getirdik. Bu bizim odamız için de bir gururdur.

Tarafsızlığı sağlamak adına jüriye İzmir'den üye almadık. Biri Bulgaristan, diğeri İran'dan olmak üzere iki yabancı jüri üyemiz var. Yarışma bize ve İzmir'e çok şey katacak" dedi.

Kaynak: İHA
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN