İYİ Parti, Ankara ve İstanbul'da Kendi Adaylarını Açıklayacak

İYİ Parti yetkilisi Kürşad Zorlu, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul dahil olmak üzere kendi adaylarını açıklayacaklarını ve Meral Akşener'in teşkilatlarla görüşmelere başlayacağını söyledi.

Yayınlanma: 10:08 30-08-2023
Güncellenme: 10:08 30-08-2023
İYİ Parti, Ankara ve İstanbul'da Kendi Adaylarını Açıklayacak

"KENDİ ADAYLARIMIZI ÇIKARACAĞIZ"

Kürşad Zorlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, eylül ayının ortasından itibaren teşkilatlarla bir araya gelmeye başlayacağını ifade etti.

Mayıs ayındaki seçimlerde Akşener'in cumhurbaşkanı adayı olmasını istediği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun karışına aday çıkarıp çıkarılmayacağı sorulan Zorlu, şu yanıtı verdi: "2019 seçimlerindeki göreli başarının ortaya çıkışında İYİ Partinin büyük bir çabası oldu.

Bu iş birliği zaten bizim teklifimizdi. Biz o zaman sorumluluktan, milletimizin talebinden kaçmadık ve bugünkü görüntü ortaya çıktı. Ancak bugün bazı siyasi partiler İstanbul ve Ankara'da bazı hedefleri olduğu için bu konuyu köpürtüyorlar, gündeme getirilmesini, gündemde kalmasını istiyorlar. Ama biz çok net bir şey koyduk ortaya; biz kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlıkları içerisindeyiz."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iki gün önce yaptığı açıklamada İstanbul ve Ankara'da İmamoğlu ile Yavaş'ın karşısına aday çıkarıp çıkarmayacaklarına yönelik soruya, "Bu iki arkadaşımızın karşısına aday çıkarılacak, çıkarılmayacak, onlara günü geldiğinde bakılır" cevabını vermişti.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN