Iğdır’da inşaatı devam eden Kur’an kursu için hayır panayırı düzenlendi

Iğdır’da inşaatı devam eden Merkez Kız Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’na destek olmak için hayır panayırı düzenlendi.

Yayınlanma: 14:06 01-06-2022
Güncellenme: 14:06 27-06-2022
Iğdır’da inşaatı devam eden Kur’an kursu için hayır panayırı düzenlendi

Yeraltı Çarşısı üzerinde vatandaşlar tarafından inşaatı devam eden Merkez Kız Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’na destek için hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu. Düzenlenen hayır panayırını ziyaret eden Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, alışveriş yaptı. Hayır panayırı 3 Haziran tarihine kadar 09.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak.

 

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü İrfan Açık, “İnşaatı devam etmekte olan Kız Yatılı Kur’an kursumuzun yararına bir hayır panayırı düzenledik. Buradaki amacımız hem din görevlisi gönüllüsü ile Kur’an kursu hocalarımız arasında birlik beraberliği geliştirmek, hem de vatandaşımıza bu güzel projemizi tanıtmak, anlatmak“ dedi.

 

Kur’an kursu hocası Remziye Altuner de vatandaşların etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Iğdır İl Müftülüğü olarak düzenlediğimiz bir hayır panayırıdır. Hayır panayırımız Iğdır’da yapılacak olan Yatılı Kız Kur’an Kursu için hazırlandı. Velilerimiz katkıda bulundu. Halkın çok talebi var” diye konuştu.

 

Hayır panayırını Hüseyin Engin Sarıibrahim’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, İl Müftüsü İrfan Açık ve çok sayıda vatandaş da ziyaret etti.

 

Kaynak: İHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN