Heyecan Zirvede: Çırak Dizisi Geliyor!

Ozan Akbaba ve Yunus Emre Özcan'ın başrollerini paylaştığı "Çırak" dizisi, gizem ve heyecan dolu bir hikayeyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek.

Yayınlanma: 10:03 14-03-2024
Güncellenme: 10:03 14-03-2024
Heyecan Zirvede: Çırak Dizisi Geliyor!

"Ben Bu Cihana Sığmazam", "Kasaba Doktoru" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi başarılı dizilerle tanınan Ozan Akbaba'nın yeni projesi olan "Çırak" için ünlü oyuncu Yunus Emre Özcan transfer edildi. İşte seyircileri heyecanlandıran gelişmenin tüm detayları...

"Ben Bu Cihana Sığmazam", "Kasaba Doktoru" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi unutulmaz dizilerin başarılı oyuncusu Ozan Akbaba'nın yeni projesi "Çırak", dizi severlerin merakla beklediği yapımlar arasına giriş yaptı.

TRT'nin dijital platformu Tabi'de izleyiciyle buluşacak olan dizi, zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizinin senaryosunu Birol Tezcan ve Ozan Akbaba birlikte kaleme alırken, Serdar Öğretici yapımcılığını üstleniyor. Ozan Uzunoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Çırak", toplamda on bölüm olarak planlanıyor.

YUNUS EMRE ÖZCAN ÇIRAK KADROSUNDA

Son dönemin parlayan yıldızlarından Yunus Emre Özcan, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmindeki unutulmaz performansının ardından, "Çırak" dizisine dahil oldu. Özcan, dizide 'Hacker 02' karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Damla Sönmez tarafından canlandırılan baş hacker karakterinin ağabeyi olarak yer alacak Özcan, dizideki karmaşık ilişkiler ağı içerisinde önemli bir role sahip olacak.

DİZİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

"Çırak" dizisi, gizemli ve heyecan dolu bir hikayeyi konu alıyor. Ozan Akbaba ve Damla Sönmez gibi güçlü isimlerin yanı sıra Erol Babaoğlu, Eren Hacısalihoğulları gibi değerli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Bu benzersiz kadro, dizinin şimdiden geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlıyor.

ÇIRAK DİZİSİNİN KONU NE?

"Çırak", aksiyon ve gerilim dolu bir hikayeyi konu alıyor. Dizi, karanlık bir geçmişe sahip olan ve bir gün gizemli bir örgüt tarafından "Çırak" olarak seçilen bir adamın hikayesini anlatıyor. Çırak, bu örgütün verdiği görevleri yerine getirirken, geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacak.

 

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN