Abone Ol

Heyecan Avrupa'da! Ajax, Aston Villa'yı Konuk Ediyor!

Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan dorukta! Son 16 turunda Hollanda ekibi Ajax, İngiliz ekibi Aston Villa'yı konuk ediyor.

Yayınlanma: 12:03 07-03-2024
Güncellenme: 12:03 07-03-2024
Heyecan Avrupa'da! Ajax, Aston Villa'yı Konuk Ediyor!

Hollanda ekibi sezona Avrupa Ligi B Grubu’nda başladı. Brighton ve Marsilya’nın ardından grubunu üçüncü tamamlayan Ajax yoluna Konferans Ligi’nde devam ediyor. Konuk takım Aston Villa ise bu sezon Konferans Ligi E Grubu’nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalmaya hak kazandı. Aston Villa, Avrupa’da oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ajax - Aston Villa karşılaşması şifresiz olarak yayınlanacak. Peki Ajax - Aston Villa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Ajax -Aston Villa maçına ilişkin son bilgiler…

AJAX - ASTON VİLLA MAÇI NE ZAMAN?

Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Ajax, Aston Villa’yı konuk ediyor. 7 Mart Perşembe günü oynanacak karşılaşma saat 20:45’te başlayacak. Ajax - Aston Villa mücadelesi TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

AJAX SON DURUM

Ajax bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergiliyor. Hollanda Ligi’nde John van’t Schip’in öğrencileri, şampiyonluk mücadelesinde PSV, Feyenoord, Twente, AZ Alkmaar gibi takımların gerisinde kaldı.

Ajax, Avrupa’da oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Karşılaşmalarda rakip fileleri 10 kez sarsarken kalesinde ise 13 gol gördü.

ASTON VİLLA SON DURUM

Aston Villa ise Avrupa Konferans Ligi’nde Legia Varşova, AZ Alkmaar ve Zrinjski Mostar gibi takımların bulunduğu grubunu lider olarak tamamladı. İngiliz takımı, rakip fileleri 12 kez sarsarken kalesinde ise 7 gol gördü.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN