Abone Ol

Hatayspor, Gaziantep FK karşısında 3 puan için mücadele edecek

Hatayspor, Süper Lig'in ertelenen 16. hafta maçında bugün sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Yayınlanma: 16:01 10-01-2024
Güncellenme: 16:01 10-01-2024
Hatayspor, Gaziantep FK karşısında 3 puan için mücadele edecek

Süper Lig’de ertelenen 16. haftanın müsabakaları bu hafta için oynanıyor. Hatayspor Gaziantep FK maçı da bugün Mersin Stadı’nda çalacak düdükle başlayacak. Ligdeki kötü gidişata dur demek isteyen Volkan Demirel ve ekibi sahadan galip ayrılmanın yollarını arayacak. Son 6 haftada sahadan 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrılan Hatayspor, rakibi karşısında galibiyete ulaşarak 3 puan hasretine son vermek istiyor.

HATAYSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Hatayspor - Gaziantep FK maçı 10 Ocak Çarşamba günü saat 17:00'de başlayacak. Mersin Stadı’nda başlayacak karşılaşma beIN Sports 2'de canlı olarak yayınlanacak.

HATAYSPOR 3 PUAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Ligde son galibiyetini 11 Kasım’da Galatasaray’a karşı alan Hatayspor, Gaziantep FK maçının gülen tarafı olmak istiyor. Bu Kapsamda Hatayspor, dün Silifke Şehir Stadyumunda yaptığı antrenmanla Gaziantep FK maçının çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda pas drili, dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Son 6 haftada sahadan 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrılan Hatayspor, rakibi karşısında galibiyete ulaşarak 3 puan hasretine son vermek istiyor.

"İSTİFA ETSE BİLE KABUL ETMEYECEĞİZ"

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, teknik direktör Volkan Demirel'in istifa edeceğine dair çıkan iddiaları yalanlamış ve genç hocanın görevi bırakmak istemesi halinde kabul etmeyeceklerini duyurmuştu.

Toksöz, "Zaman zaman kendisi bize yorulduğunu söylüyor. Ama istifa söz konusu değil. Bize herhangi bir şey söylemedi ve istifaya dair de bir şey gelmedi. Zaten gelse de kabul etmeyeceğiz. Hocamızın yaptıklarını asla unutmayacağız. Hatayspor'un sahaya çıkması bile çok büyük başarıdır. Bizim gündemimizde hocamızla yolları ayırma gibi durum söz konusu değil" demişti.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN