Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bıçakla Saldırdı!

Aydın'da Germencik Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.A.E., Müdür Yardımcısı A.Y.'ye bıçakla saldırdı.

Yayınlanma: 11:02 08-02-2024
Güncellenme: 11:02 08-02-2024
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bıçakla Saldırdı!

Müdür ile müdür yardımcısı tartışması kanlı bitti: Polis çağrıldı..

Aydın'da Halk Eğitim Merkezi Müdürü ile müdür yardımcısının tutanak tartışması kanlı bitti. Tartışmanın büyümesi üzerine öğretmenler olay yerine polis çağırdı.

Germencik Halk Eğitim Merkezinde, Müdür M.A.E. ile Müdür Yardımcısı A.Y. arasında, ‘tutanak’ nedeniyle yaşanan tartışmada dehşet yaşandı. Müdür odasında yaşanan tartışma büyüdü ve müdür yardımcısı elinden bıçakla yaralandı.

Müdür ile müdür yardımcısı tartışmasında kan aktı: Polis çağrıldı

Aydın’ın Germencik ilçesinde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre, Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.A.E., 6 Şubat’ta odasına çağırdığı Müdür Yardımcısı A.Y.’dan bir gün sonra (7 Şubat) yapılması planlanan toplantının hemen tutanağını tutmasını istedi. A.Y.’nin tutanağı toplantı yapıldıktan sonra tutmak istemesi üzerine ikili arasında, sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından kurumdan ayrılıp, evine giden A.Y.’yi, 7 Şubat’ta Müdür M.A.E, yine odasına çağırdı. İkili arasında yine tartışma çıktı. Yine iddiaya göre M.A.E. odasının kapısını kilitleyip, A.Y.’ye bıçak çekti. M.A.E. ile A.Y. arasında itiş-kakış yaşanırken, çıkan gürültüyü duyan öğretmenler, müdür odasının kapısının önünde toplandı. İhbar üzerine olay yerine polis çağrılırken, bıçakla elinden yaralanan A.Y., Müdür M.A.E hakkında davacı ve şikayetçi oldu.Eğitim-İş Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir, Müdür M.A.E.’yi kınarken, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerini de göreve davet etti.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN