Galip Özel'den Başalan'a Müjde: Halk Meclisi ve Eşit Hizmet

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel, Başalan Mahallesi'nde yaptığı açıklamada, Başalan'a hak ettiği hizmeti vereceğini ve "Halk Meclisi" kurarak 2 ayda bir halka hesap vereceğini söyledi.

Yayınlanma: 14:02 16-02-2024
Güncellenme: 14:02 16-02-2024
Galip Özel'den Başalan'a Müjde: Halk Meclisi ve Eşit Hizmet

31 Mart yerel seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Galip Özel ziyaret ettiği Başalan mahallesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Başalan halkının yapılan hizmetlerde eşit olunmadığını ayrımcılık yapıldığıni ifade etmesi üzerine 'Başalan hak ettiği hizmeti bizimle alacak. Adil ve eşit hizmet yapacağız. Halk meclisi kurarak 2 ayda bir karşınıza çıkacağım " dedi.

'HALK MECLİSİ KURULACAK'

Başkan Adayı Özel, Başalan mahallesinin önemine değinerek" Başalan mahallemiz ürettiği katma değer ile Bozdoğan'a ekonomik olarak ciddi katkı sağlayan bir mahallemiz. Ancak ne yazık ki hak ettiği hizmeti alamayan mahallelerden biri. Buradan sizlerin huzurunda söz veriyorum. Başalan Mahallesi'nde adamcılık olmayacak herkese eşit hizmet olacak. Halk meclisini kurarak 2 ayda bir sizlerin karşısına geçeceğiz. Biz borç siyaseti yapmayacağız. Allah nasip ederse Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte uyum içinde 1 Nisandan itibaren uyum içinde farklı bir belediyecilik anlayışını başlatacağız" dedi

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN