Abone Ol

Galatasaray Beşiktaş derbisi ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray NEF'te siyah beyazlı rakibini konuk edecekken derbiyi merakla bekleyen sporseverler maç biletlerinin satışa çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Derbi heyecanını stadyumda yaşamak isteyenler için arama motorlarında araştırılan Galatasaray Beşiktaş maç biletleri çıktı mı? ile merak edilen GS BJK derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yayınlanma: 05:11 01-11-2022
Güncellenme: 05:11 01-11-2022
Galatasaray Beşiktaş derbisi ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 13. haftasında futbolseverler, derbi heyecanıyla nefes kesen bir mücadeleye tanık olacak. Galatasaray'ın evinde yapılacak olan karşılaşmada iki takım da şampiyonluğa oynarken arama motorlarında Galatasaray Beşiktaş maç biletleri çıktı mı? sorusu da en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Peki GS BJK derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte derbiyi stadyumda ve ekran başında izlemek isteyenler için tüm detaylar...

Süper Lig bu hafta sonu derbi heyecanına sahne olacak. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen sarı kırmızılılar ve siyah beyazlılar NEF Stadyumu'nda karşı karşıya gelirken ikinci Şenol Güneş döneminin ilk zorlu sınavını verecek olan Beşiktaş'a karşı Galatasaray da kendi evinde galibiyet sevincini kaptırmamakta kararlı. Hazırlıkları devam eden mücadeleye ilişkin biletler ise henüz satışa çıkmadı.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Sezon öncesi kombine biletlerinin satışının oldukça iyi olması nedeniyle bu karşılaşmada biletlerin satışa çıkmasının ardından kısa bir süre içinde tükenmesi beklenirken biletlerin satışa çıkacağı tarih konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Bilet satışlarının 1 Kasım Salı günü başlayacağı tahmin ediliyor.

 

2022 GS BJK DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 13. haftasında oynancak Galatasaray Beşiktaş derbisi 5 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Nef Stadyumu'ndaki karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN