Abone Ol

Galatasaray, Bertram Derthona Tortona ile Play-In Turu'nda karşı karşıya gelecek

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi Play-In Turu'nda İtalya temsilcisi Bertram Derthona Tortona ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yayınlanma: 10:01 03-01-2024
Güncellenme: 10:01 03-01-2024
Galatasaray, Bertram Derthona Tortona ile Play-In Turu'nda karşı karşıya gelecek

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi Play-In Turu’nun ilk ayak maçında Bertram Derthona Tortona ile karşı karşıya gelecek. Pala Ferraris Salonu’nda 3 Ocak Çarşamba günü oynanacak olan mücadele saat 22.30’da başlayacak. Maç Tivibu Spor 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Benfica ve PAOK’u mağlup ederek grubunu bitiren takımımız, üçüncü bitirdiği gruptan play-in etabına kalarak Avrupa’da yoluna devam etme şansını sürdürdü. 

Ligde Beşiktaş ve Samsunspor galibiyetleriyle çıkışa geçen Aslanlarımızda gruptaki son iki maçta 14.5 sayı ortalaması tutturan David McCormack ve 6 maçta 14.2 sayı ortalaması bulunan Akwasi Yeboah, Şampiyonlar Ligi’ndeki en skorer oyuncularımız konumunda.

Tofaş, UCAM Murcia ve Igokea takımlarının bulunduğu H Grubu’nda 6 maçta 5 galibiyet alarak ikinci sırada turlayan İtalyan ekibinde ise skor yükü birçok oyuncu arasında paylaşıldı. Öne çıkan isim ise 12.6 sayı ortalamasıyla Chris Dowe oldu. 

Turda ikinci ayak maçı 9 Ocak Salı günü İstanbul’da oynanacak. Takımımız öncesinde ise ligde evinde oynayacağı Tofaş mücadelesine hazırlanacak.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN