Abone Ol

Galatasaray Avrupa Ligi'nde Zirveye Doğru Yola Çıkıyor!

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi devlerle mücadele eden Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de zirveye oynamak istiyor.

Yayınlanma: 10:02 15-02-2024
Güncellenme: 10:02 15-02-2024
Galatasaray Avrupa Ligi'nde Zirveye Doğru Yola Çıkıyor!

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi takımların bulunduğu grubu 3. sırada tamamlayan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Play- off turu ilk maçında sarı kırmızılılar Rams Park’ta Çekya ekibi, Sparta Prag’ı konuk edecek. Avrupa Ligi’nde C Grubu’nu ikinci olarak tamamlayan Sparta Prag, play-off turuna kalmaya hak kazanmıştı. Grup aşamasında 2 mağlubiyeti bulunan Sparta Prag, rakip filelere 9 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü. Galatasaray - Sparta Prag maçının detayları belli oldu. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı bazı karşılaşmalar şifresiz olarak TV8,5 ekranlarından yayınlanmıştı. Futbol tutkunları ise bu mücadelenin hangi kanalda olacağını gündemine aldı. Peki Galatasaray Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, UEFA Avrupa Ligi Play-off mücadelesinin detayları…

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, Avrupa Ligi play-off maçında Rams Park’ta Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor.

Galatasaray - Sparta Prag maçı 15 Şubat Perşembe günü saat 20:45’de başlayacak.

Mücadele Exxen üzerinden canlı olarak ekranlara gelecek. Rövanş mücadelesi ise 22 Şubat’ta Çekya’da oynanacak.

MUHTEMEL 11

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Sparta Prag karşısında Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 15 Şubat Perşembe günü oynanacak Galatasaray-Sparta Prag maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Galatasaray'ın Çekya temsilciyle oynayacağı mücadelede Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak.

GALATASARAY SON DURUM

Trendyol Süper Lig’de zirvenin yeni sahibi Galatasaray’da yüzler gülüyor. Ligde alınan Başakşehir galibiyetinin ardından Avrupa Ligi maçı hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Abdülkerim, Nelsson ve Sergio Oliveira takımla antrenmanlara katıldı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı kırmızılılar, oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 10 kez sarsan Galatasaray, kalesinde ise 13 gole engel olamadı. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek sarı kırmızılılar, taraftarı önünde rakibini mağlup ederek avantaj sağlamak istiyor.

SPARTA PRAG SON DURUM

Sparta Prag Avrupa Ligi C Grubu’nu Rangers’in hemen ardından ikinci sırada tamamladı. Sparta Prag grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 10 puan toplayan Çekya temsilcisi, rakip filelere 9 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü.

Sparta Prag’da kritik mücadele öncesinde takımın en skorer ismi attığı 8 golle Lukas Haraslin oldu. Lokomotiv Moskova’dan transfer edilen Jan Kuchta ise 7 gol attı.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN