Fenerbahçe'ye Golle Başlangıç: Edin Dzeko Taraftarları Duygulandırdı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko, ilk maçlarını taraftarlarının önünde kazanmaktan mutluluk duyduğunu ve gol atmaktan keyif aldığını ve takım arkadaşlarına örnek olmak istediğini belirtti. 

Yayınlanma: 12:07 27-07-2023
Güncellenme: 12:07 27-07-2023
Fenerbahçe'ye Golle Başlangıç: Edin Dzeko Taraftarları Duygulandırdı

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dzeko, "İlk resmi maçımızı taraftarımızın önünde kazandığımız için çok mutluyuz. Harika bir netice elde ettik." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli formayla çıktığı ilk maçta gol attığı için çok mutlu olduğunu dile getiren 37 yaşındaki santrfor, "Çok fazla statta ve atmosferde oynadım. Bugün bu taraftar karşısında duygulandım. Taraftarları mutlu edebildiğimiz için keyifliyiz. Onlara teşekkür ediyorum. Bu kulüp ve taraftar için her şeyimi ortaya koyacağım. Böyle başlangıçlar her zaman güzeldir." diye konuştu.

Fenerbahçe'de sergileyeceği performansla takım arkadaşlarına örnek olmak istediğini kaydeden Edin Dzeko, "Saha içinde ve dışında rol model olabilmek için buradayım. Bu noktada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Roma'dan eski takım arkadaşı Cengiz Ünder'in sarı-lacivertli takıma transfer olacağı iddialarıyla ilgili bir soruyu Dzeko, "Cengiz, benim arkadaşım. Küçük kardeşim. Transfer konusunda yorum yapamam. Tek söyleyebileceğim harika bir oyuncu olduğu." diye yanıtladı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN