Abone Ol

Fenerbahçe Transfer Harekatında: Ndidi ve Dominguez İçin Girişimler Hızlanıyor

Fenerbahçe, 6 numara pozisyonuna takviye planlıyor. Ndidi ve Dominguez ile ilgileniyor. Ndidi için 8 milyon Euro'luk teklif var, oyuncu olumlu bakıyor. Dominguez için 12 milyon Euro teklifi var.

Yayınlanma: 14:08 08-08-2023
Güncellenme: 14:08 08-08-2023
Fenerbahçe Transfer Harekatında: Ndidi ve Dominguez İçin Girişimler Hızlanıyor

Fenerbahçe, takımını daha da güçlendirmek için transfer sezonunun sonlarına yaklaşırken 6 numara mevkiine takviye yapmayı planlıyor. Bu bağlamda, İngiltere'nin Leicester City takımında oynayan Nijeryalı yıldız Wilfred Ndidi ile yoğun bir ilgileniyor. Ndidi, Premier Lig'den Championship'e düşen Leicester City'den ayrılmak istiyor.

Ndidi Transferinde Son Durum

Ndidi için Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin teklifine Ndidi'nin sıcak baktığı, eski Fenerbahçeli futbolcular Yobo ve Emenike'den de kulüp hakkında bilgiler aldığı belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetim, bonservis pazarlıklarını hızlandırıyor.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bir diğer isim, İtalya'nın Bologna takımında oynayan Arjantinli Dominguez. Fenerbahçe'nin Dominguez için 12 milyon Euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklifte bulunduğu, Bologna'nın bu teklife sıcak baktığı ifade ediliyor. Ancak Dominguez, İtalya'da kalmayı tercih edebilir çünkü Fiorentina ve Milan gibi İtalyan kulüpleri de onunla ilgileniyor.

Dominguez İçin Teklif ve Bekleyiş

Sarı-lacivertlilerin Dominguez'e 4 senelik bir sözleşme teklif ettiği, bu teklifin yıllık 2.7 milyon Euro olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin teklifi, diğer kulüplerin tekliflerinden daha cazip. Dominguez'in temsilcisi de oyuncusuna Fenerbahçe'ye transfer olması yönünde telkinde bulunuyor.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN