Abone Ol

Fenerbahçe Transfer Harekatında Hız Kesmiyor: Szymanski'yi Listeye Aldı!

Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Kent ve Dzeko'yu kadrosuna kattıktan sonra orta saha için Sebastian Szymanski'yi hedefledi. 

Yayınlanma: 13:07 06-07-2023
Güncellenme: 13:07 06-07-2023
Fenerbahçe Transfer Harekatında Hız Kesmiyor: Szymanski'yi Listeye Aldı!

İSMAİL KARTAL 3 BÖLGEYİ İŞARET ETTİ

Transfer hakkında konuşan İsmail Kartal, "Taraftarların memnun olacağı, takımın yükünü hafifletecek, takımı başarıya götürecek çok önemli transfer hamlelerimiz var ama birçok zorluk var. Kimse merak etmesin, kimsenin kaygısı olmasın. Fenerbahçe'ye yakışır transferler için çalışıyoruz. Savunmaya, orta alana ve hücum hattına; üç bölgeye de oyuncu olacağız. Kaleci transferi şu an gündemimizde yok" dedi.

Arda Güler'in Real Madrid ile anlaşmasıyla birlikte orta sahada oluşan boşluğu doldurmak istiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta sahaya transferi için listesini hazırladı. Tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda hareket eden sarı lacivertli kurmaylar sürpriz bir ismi gündemine aldı. 

Sarı-lacivertli ekip Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski'yi listesine aldı. Kurmaylar, oyuncunun kulübü olan Dinamo Moskova'ya 10 milyon euroluk bonservis teklifi yapmayı düşünüyor. Yönetim oyuncuya ise 4 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunacak. 

Fenerbahçe, Polonyalı oyuncuyu Arda Güler'in yerine takviye etmek istiyor. 24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonu Hollanda'nın Feyenoord ekibinde kiralık olarak forma giymişti. Feyenoord, futbolcuyu tekrar kiralamak için çalışmalarını sürdürüyor. Szymanski, Avrupa kupalarında forma giymek istiyor. Polonyalı oyuncu Rus ekibi Dinamo Moskova'ya geri döndü. 

HOLLANDA'DA ŞAMPİYON OLDU!

Szymanski, milli oyuncumuz Orkun Kökçü ile birlikte Hollanda'da Feyenoord formasıyla şampiyonluk sevinci yaşadı. 

10 gol 8 performans sergileyen yıldız oyuncu şampiyonlukta önemli bir katkı sağladı. Szymanski, geçtiğimiz sezon Feyenoord, formasıyla 40 maçta görev aldı. 24 yaşındaki 10 numaralı yıldız oyuncu Galatasaray'ın da gündemindeydi.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN