Abone Ol

Fenerbahçe Salernitana hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?"

Dünya Kupası’nın tamamlanmasına sayılı günler kala Süper Lig’e hazır bir şekilde dönmek isteyen takımlar hazırlık karşılaşmaları oynamaya devam ediyor. Bu kapsamda Fenerbahçe Rayo Vallecano, Villareal ve Alanyaspor’un ardından Salernitana ile de hazırlık maçı yapacak. Peki, Fenerbahçe Salernitana hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Yayınlanma: 14:12 09-12-2022
Güncellenme: 14:12 09-12-2022
Fenerbahçe Salernitana hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?"

Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından Süper Lig maçları yeniden başlayacak. Aranın ardından dönüşe hazır olmak isteyen takımlar son durumlarını görmek için hazırlık mücadeleleri oynuyorlar.

Arada 3 hazırlık maçı oynayan ve bu maçların tamamını kazanan Fenerbahçe bu kez Salernitana’yı konuk edecek. İşte karşılaşmanın yayın akışına ilişkin bilgiler…

FENERBAHÇE SALERNİTANA HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sarı lacivertli ekibin 10 Aralık’ta Salernitana ile oynayacağı hazırlık maçı saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma S Sport ve S Sport + ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

MAÇ SAATİ DEĞİŞMİŞTİ

Saat değişikliğine ilişkin yapılan açıklama şöyle; Antalya kampımızda yarın Serie A ekiplerinden US Salernitana ile Alanya Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynayacağımız hazırlık maçının başlama saati 18.00’den 16.00’ya alındı. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN