Abone Ol

Fenerbahçe, Mert Müldür ve Miha Zajc Transferlerini Tamamlamak Üzere

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde Slovenyalı oyuncu Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.Mert Müldür ile de prensip anlaşmasına vardı ve transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a davet etti. 

Yayınlanma: 17:07 31-07-2023
Güncellenme: 17:07 31-07-2023
Fenerbahçe, Mert Müldür ve Miha Zajc Transferlerini Tamamlamak Üzere

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Miha Zajc ve Mert Müldür ile anlaşmaya vardı. 2018-19 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyen Slovenyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya varıldı.

Sarı-lacivertliler, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür ve kulübü ile de prensip anlaşmasına vardı. Mert Müldür ve Miha Zajc, transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada:

"2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir." denildi.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN