Abone Ol

Fenerbahçe Liderlik Koltuğuna Geri Dönmek İstiyor!

Son Alanyaspor beraberliği ile zirveyi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yenerek liderlik koltuğuna geri dönmek istiyor.

Yayınlanma: 09:02 23-02-2024
Güncellenme: 09:02 23-02-2024
Fenerbahçe Liderlik Koltuğuna Geri Dönmek İstiyor!

Trendyol Süper Lig’deki son iç saha maçında Alanyaspor ile berabere kalan ve kaybettiği iki puanla zirveyi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de tek hedef liderlik koltuğunu geri almak.

Çaykur Rizespor deplasmınında alınan galibiyet takımın moralini yükseltirken, Kasımpaşa maçı öncesi hem yönetim hem de teknik heyet Kadıköy’deki taraftar baskısını düşünüyor. Sarı-lacivertliler ligde, dış sahada sadece Adana Demirspor ile golsüz berabere kalırken, 12 de galibiyet alarak namağlup unvanını korudu. Evinde ise 9 puan kaybederek yarışta geriye düştü.

Kadıköy’deki maçlara taraftarının desteğiyle çıkan Fenerbahçe’de futbolcular ve teknik heyet zaman zaman bundan olumsuz etkileniyor, İsmail Kartal’ın hamleleri sonuç vermiyor. Bu sorunu çözmek isteyen yönetim ile tecrübeli çalıştırıcı oyuncularla toplantılar yapıyor.Taraftarın baskısından etkilenmemeleri gerektiğini öğrencilerine söyleyen sarı-lacivertli takımın teknik patronu Kartal, “Taraftarımız uzun süredir şampiyonluk beklediği için özellikle iç sahadaki maçlardaki baskı bizi zaman zaman olumsuz etkiliyor. Ama zaman zaman da onların desteğiyle çok iyi performans gösteriyoruz. Bu baskıyı saha içinde iyi yönetmeliyiz. Kasımpaşa maçını kazanarak onların desteğinin bizi olumsuz etkilemediğini gösterelim. Golü erken bulalım ve baskıyı, desteğe çevirelim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

FRED'DE YAKIN TAKİP

Fenerbahçe’de ilk 11’in değişilmez ismi Fred’in durumu hem teknik hem de sağlık heyeti tarafından yakından takip ediliyor. Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Brezilyalı futbolcuyu Teknik Direktör İsmail Kartal, Kasımpaşa maçının kafilesine almak istiyor.

Fred’in oynayıp oynamayacağı ise bugün netleşecek. Yapılacak son idmanın ardından oyuncusuyla konuşacak olan Kartal son kararını verecek.

SZYMANSKI'DE REKOR BEKLENTİSİ

Bu sezon Fenerbahçe’de birçok futbolcu vitrine çıkarken, bunlardan biri de Sebastian Szymanski oldu. Sarı-lacivertli futbolcu ilk haftalardaki futbolu ve skorer oyunuyla Avrupa devlerinin listesine girdi. İtalyan basınında Milan’ın Polonyalı oyuncuyla ilgilendiği yazılırken, bonservis bedelinin 20 milyon euronun üzerinde olabileceği vurgulandı.

Szymanski transferinin 21 milyon euronun üzerinde bir rakama gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe tarihine geçecek. Bu alandaki rekor 21 milyon euroyla Vedat Muriqi ve Elvir Baljic’e ait.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN