Abone Ol

Fatih Terim, Panathinaikos'la şampiyonluk için göreve başladı

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim, Yunanistan'da şampiyonluk hedefini açıkladı.

Yayınlanma: 15:12 27-12-2023
Güncellenme: 15:12 27-12-2023
Fatih Terim, Panathinaikos'la şampiyonluk için göreve başladı

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim, Atina'da Yunan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Panathinaikos'la şampiyonluk hedefini net koyan Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Panathinaikos Başkanı Yannis Alafouzos tarafından teklif geldiğinde, kabul etmek için fazla düşünmeme gerek yoktu. Gelir gelmez Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan bir telefon aldım ve yapılan bu hamleden dolayı beni tebrik etti.

Yunan Ligi'ni takip ediyorum. Panathinaikos, Olympiakos ve AEK'yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tüm kontrol bende değil, bu yüzden en kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimle atatım. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Başkanla bu konuda görüşme yaptık.

Bir şey daha eklemek istiyorum. Ben denizin karşı yakasındanım, Türk Milli Takımı'na hizmet ettim. Biz aynı denizi paylaşan iki ülkeyiz ve burada olmaktan mutluyum. İtalya'da Fiorentina'dayken Ergin Ataman da oradaydı. Şimdi de aynı şekilde mutluyum."

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN