Esenyurt'ta minibüsçülerden deprem bölgesine 268 bin lira yardım

ESENYURT'ta sefer yapan 219 minibüs şoförü, bir günlük hasılatı olan 268 bin lirayı deprem bölgesindekilere yardım etmek amacıyla AFAD'a gönderdi.

Yayınlanma: 12:02 11-02-2023
Güncellenme: 12:02 11-02-2023
Esenyurt'ta minibüsçülerden deprem bölgesine 268 bin lira yardım

 Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği deprem bölgelerine yapılan yardımlar da çığ gibi büyüyerek devam ediyor.

"MİLLET OLARAK BU KONULARDA DUYARLIYIZ"
Esenyurt'ta sefer yapan 219 minibüs esnafı, bir günlük kazançlarını deprem bölgesine gönderdi. Esenyurt Minibüsçüler Kooperatifi ve Esenyurt Kaymakamlığının organize ettiği yardımda toplanan 268 bin lira AFAD'ın bağış hesaplarına aktarıldı. Esenyurt Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Yücel Tanış, "Türkiye genelinde bir dayanışma var. Biz millet olarak bu konularda gerçekten duyarlıyız. Esenyurt esnafı da her zaman üzerine düşenin en iyisini yapar. Bir günlük hasılatımızı oraya bağış yapalım dedik. Kooperatif olarak 268 bin lirayı AFAD'a gönderdik. Minibüsçü esnafıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN