Esenyurt Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde Yangın Meydana Geldi!

Esenyurt'ta Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde çıkan yangın, nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple binayı sardı. Yangın itfaiye müdahalesiyle kontrol altına alındı. 

Yayınlanma: 14:08 21-08-2023
Güncellenme: 14:08 21-08-2023
Esenyurt Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde Yangın Meydana Geldi!

Yangın saat 11.00 sıralarında Esenyurt'un Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde 4 katlı Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen yangının alevleri kısa sürede binanın dış cephesini ve çatısını sardı. Dumanlar ve alevler kilometrelerce öteden görüldü. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın nedeniyle sokakta yaşayan ve yan tarafta bulunan 30 katlı sitede oturanlar arasında da paniğe neden oldu. Binada büyük maddi hasar meydana geldi.

Olayı gören bir vatandaş ise yaşananları anlatarak, “ Yangın çıktı üstten dumanlar alevler çıktı. Patlama sesi de geldi. Alt katta otopark var inşallah onu bekliyoruz bir şey olmamıştır” dedi.

Olayda ilk etapta ölen ya da yaralanan olmazken yangının kesin çıkış nedeni yapılacak olan araştırmadan sonra ortaya çıkacak.

Yangından emekleyerek kaçtı.

Öte yandan yangının çıktığı kültür merkezinin yanındaki binadan vatandaşlarda dışarıya kaçtı. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde bir vatandaşın binadan emekleyerek dışarıya kaçtığı görüldü.

Kaynak: İHA
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN