Enver Aysever'in Sağlık Durumu: Ciddi Enfeksiyon Tedavisi Devam Ediyor

Enver Aysever hastalığı nedir? Sosyal medyada en etkin gazeteciler arasında yer alan Enver Aysever, son haliyle sevenlerini üzmüştü. Aysever, zor bir hastalık geçirdiğini belirtti.

Yayınlanma: 12:07 18-07-2023
Güncellenme: 12:07 18-07-2023
Enver Aysever'in Sağlık Durumu: Ciddi Enfeksiyon Tedavisi Devam Ediyor

ENVER AYSEVER HASTALIĞI NEDİR? 

"Hastanede tedavi gören gazeteci Enver Aysever ciddi bir enfeksiyon sorunu geçirdiğini belirterek “Sonuçlar büyük ölçüde olumlu. Henüz organların tümü işlevlerini yerine getiremese de uzak olmayan bir zamanda tamamen iyileşmiş olacağımın verileri elimizde” ifadeleri kullanıldı.

ENVER AYSEVER KANSER Mİ?

Hayır. Son görüntüsüyle sevenlerini korkutan Aysever hakkında kansere yakalandı gibi ithamlarda bulunulsa da gerçeği yansıtmıyor. Aysever, ciddi bir enfeksiyon rahatsızlığı geçiriyor.

ENVER AYSEVER KİMDİR?

Enver Aysever, (d. 24 Haziran 1971, İstanbul) Türk gazeteci, roman ve oyun yazarı, televizyon sunucusu ve "Yunus Nadi Roman Ödülü" sahibi yazar.

1971’de İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. Doğuş, Yeditepe ve Arel üniversitelerinde dersler verdi. Bir yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi parti meclisi üyeliği de yapan yazar, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:
Etiketler:
CHP
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN