Abone Ol

Enner Valencia, Futbol Direktörü ile Gerildi!

Internacional'ın futbolcusu Valencia, sezonun ilk 4 maçında yalnızca 4 şut çekebilmesiyle eleştiri aldı. Ligdeki bir maçın ardından takım arkadaşı Adriano ile tartıştı sonra direktörün üzerine yürüdü.

Yayınlanma: 14:08 06-08-2023
Güncellenme: 14:08 06-08-2023
Enner Valencia, Futbol Direktörü ile Gerildi!

Fenerbahçe'de geçirdiği müthiş sezonun ardından Dünya Kupası'ndaki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, Sarı-Lacivertliler'e veda ederek Brezilya ekibi Internacional'ın yolunu tutmuştu.

Şu ana kadar yeni takımıyla ligde 5 maça çıkan 33 yaşındaki yıldız gol suskunluğunu henüz bozamazken, ilk 5 maçın beklentilerin altında kalmıştı.

TARAFTAR TEPKİLİ

Brezilya temsilcisinde ilk 4 maçta toplam 307 dakikada süre alan Valencia, rakip kaleye sadece 4 şut yollayabildi. Internacional taraftarları, yıldız futbolcuyu şimdiden eleştirmeye başladı.

ÖNCE ADRIANO İLE TARTIŞTI

Ligde Corinthians maçının sonunda Valencia saha kenarında takımın yıldızlarından Luiz Adriano ile tartıştı. Maç sonu kendisini tebrik için giden takım arkadaşı Adriano'ya bir şeyler söyleyen Valencia tartışmayı alevlendirdi. Daha sonrasında Valencia'nın yanına giden Adriano'yu kendi takım arkadaşları sakinleştirdi.

FUTBOL DİREKTÖRÜ İLE BİRBİRİNE GİRDİ

Adriano ile tartışmanın yatıştırılmasının ardından tünelin yolunu tutan Valencia bu sırada kendisine bir şeyler söyleyen Internacional futbol direktörü Magrao için geri döndü. Ekvadorlu yıldız üzerine yürüdüğü Magrao'yu elleriyle itti. Takımın diğer personelleri araya girerek olayın büyümesini engelledi. Oldukça sinirli olan Valencia tartışmayı sürdürdü.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN