Abone Ol

Eljif Elmas, Napoli'den Leipzig'e 25 milyon euroya transfer oldu

Fenerbahçe'nin 2017 yılında 180 bin euroya aldığı Eljif Elmas, Napoli'de gösterdiği performansla başarı basamaklarını tırmandıktan sonra Alman ekibi Leipzig'e transfer oldu.

Yayınlanma: 11:12 22-12-2023
Güncellenme: 11:12 22-12-2023
Eljif Elmas, Napoli'den Leipzig'e 25 milyon euroya transfer oldu

Fenerbahçe 2017 yılında sadece 180 bin euroya aldığı Eljif Elmas'ı 2 yıl sonra Napoli'ye 16.2 milyon euroya satmıştı.Napoli'de gösterdiği performansla başarı basamaklarını tırmanan Eljif Elmas, Alman ekiplerinden Leipzig'e transfer oluyor.

Napoli ile Leipzig, Eljif Elmas'ın transferi konusunda anlaşma sağladı.

Napoli'nin sahibi Aurelio De Laurentiis de Eljif Elmas'ı sattıklarını açıkladı.Fabrizio Romano'nun haberine göre Leipzig, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Leipzig'e 25 milyon euro ödeyecek.

Eljif Elmas'ın transferinden Fenerbahçe de pay alacak.Fenerbahçe'nin oyuncuyu Napoli'ye sattığı dönemde KAP'a yaptığı açıklama şu şekildeydi:"Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir. 

Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır."

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN