Abone Ol

Efeler Belediyesi, Baltaköy Mahallesi'nde tarım yollarını iyileştirdi

Aydın'ın Efeler ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatıyla harekete geçen ekipler, Baltaköy Mahallesi'nde tarım yollarının iyileştirilmesi için çalışma gerçekleştirdi.

Yayınlanma: 11:01 05-01-2024
Güncellenme: 11:01 05-01-2024
Efeler Belediyesi, Baltaköy Mahallesi'nde tarım yollarını iyileştirdi

Aydın’ın Efeler ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırmak için Baltaköy Mahallesi’nde yol yapım çalışması gerçekleştirdi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kentin dokusuna daha estetik bir görünüm kazandırmak ve ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların iyileştirilmesi için yoğun mesai harcıyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollar modern ve dayanıklı malzemeler kullanılarak parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarıyla restore edilirken, aynı zamanda kırsal mahallerdeki bozulan toprak yolların da düzeltme işleri yapılıyor.

Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri son olarak Baltaköy Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşların tarım arazilerine ulaşmak için sıklıkla kullandığı yol Efeler Belediyesi’nin çalışmalarıyla iyileştirildi. Ekipler, dolgu malzemeleri kullanarak yolu düzeltip, mahalleliye daha sağlıklı ulaşım imkanı sağladı.

Mahalle ziyaretlerinde sık sık tekrar ettiği "Vatandaşlarımızın tarla yollarını dahi yapacağım" sözünü tutan Başkan Atay, yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle Efeler halkının hayatına dokunmaya devam ediyor.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN