Abone Ol

Eczacıbaşı Dynavit, Vasas Obuda deplasmanına çıkıyor

Eczacıbaşı Dynavit, 2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Vasas Obuda ile deplasmanda karşılaşacak.

Yayınlanma: 16:01 10-01-2024
Güncellenme: 16:01 10-01-2024
Eczacıbaşı Dynavit, Vasas Obuda deplasmanına çıkıyor

Eczacıbaşı Dynavit, 2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Macaristan temsilcisi Vasas Obuda maçı için Macaristan'a  doğru yola çıktı.

Filede rakip Vasas Obuda 

Eczacıbaşı Dynavit, 2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Macaristan'ın Vasas Obuda takımı ile karşılaşacak. Mücadele 10 Oca Çarşamba (yarın) 21.00'de oynanacak.

''Şampiyonlar Ligi grup aşamasının son iki maçındayız''

2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Eczacıbaşı Dynavit, Vasas Obuda maçı için  Macaristan'a gidiyor. Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “Şampiyonlar Ligi grup aşamasının son iki maçındayız. Her setin, her sayının önemlinin yüksek olduğu maçlara çıkacağız. Önce Macaristan deplasmanı, sonrasında ise evimizde Scandicci. Macaristan'daki salon atmosferinin zorlu olacağını biliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir galibiyet ile evimize dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

''İlerleyen turlar için her sayı çok önemli''

İlerleyen turlar için her sayının çok önemli olduğunu söyleyen Aybüke Özel, ''Gruptaki son iki maçımıza giriyoruz. İlerleyen turlar için her sayı çok önemli. Bunun bilinci ile sahada olacağız. Takım olarak elimizden gelenin en iyisi yaparak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

2024 CEV Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçına çıkıyor 

Eczacıbaşı Dynavit, 2024 CEV Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçına çıkıyor. Turuncu-Siyahlı ekip daha önce oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN