Abone Ol

Durak Mahallesi'nde sokaklar yenileniyor!

Lüleburgaz Belediyesi Durak Mahallesi Zafer 2 ve Zafer 3. Ara Sokaklarda kilit parke taş çalışması gerçekleştiriyor. Kısa sürede tamamlanması beklenen çalışmanın ardından mahallede altyapısı tamamlanan ve sorunlu olan diğer noktalarda da yenileme çalışması yapılacak. 

Yayınlanma: 09:04 14-04-2023
Güncellenme: 09:04 14-04-2023
Durak Mahallesi'nde sokaklar yenileniyor!

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelindeki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde bir diğer nokta ise Durak Mahallesi oldu. Ekipler, geçtiğimiz süreçlerde birçok noktasında içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallede hızlı bir şekilde yenileme çalışması başlattı.

5 bin metrekarelik parke taş

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Durak Mahallesi’ndeki çalışmalar doğrultusunda Zafer 2 ve Zafer 3. Ara Sokaklarda baştan sona yenileme çalışma gerçekleştiriyor. Sokaklar yaklaşık 5 bin metrekarelik kilit parke taşla yenilenirken mahalledeki altyapısı tamamlanan ve sorunlu olan diğer sokaklar da bu yıl içerisinde yenilenecek. 

Demir Hattı Caddesi o sorun bitecek!

Tüm bunlarla birlikte içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattının yanı sıra doğalgaz altyapısının da tamamlandığı, sürücülerin zor anlar yaşadığı Demir Hattı Caddesi de baştan sona yenilenecek. Cadde, yaz aylarında tamamen sıcak asfaltla kaplanarak yepyeni bir görünüme kavuşacak. Yolun tamamlanmasıyla birlikte sürücülerin yaşadığı sorunlar sona erecek.  

Kaynak: BHA
Editör: Pelin Demir - pelindemir@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN