Abone Ol

Dortmund - PSV Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Avrupa'nın devleri Dortmund ve PSV, Şampiyonlar Ligi çeyrek final bileti için kozlarını paylaşıyor!

Yayınlanma: 14:03 13-03-2024
Güncellenme: 14:03 13-03-2024
Dortmund - PSV Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Alman temsilcisi Borussia Dortmund, bu sezon Avrupa’da gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. PSG, Milan ve Newcastle United gibi takımların bulunduğu F Grubu’nu lider tamamlayan Dortmund, son 16 turunda PSV ile eşleşti. İlk karşılaşma Luuk de Jong ve Donyeli Malen’in karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle tamamladı. Hollanda temsilcisi PSV ise B Grubu’nu Arsenal’ın hemen ardından ikinci tamamlayarak üst tura yükseldi. Peki Borussia Dortmund - PSV maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Dortmund PSV maçına ilişkin son bilgiler…

DORTMUND - PSV MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa’nın kulüp düzeyinde en önemli turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselmek isteyen Dortmund ve PSV kozlarını paylaşıyor.

Rövanş mücadelesi 13 Mart Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak. Karşılaşma TV8,5  üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

DORTMUND TARAFTARI ÖNÜNDE TUR İSTİYOR

Alman takımı Dortmund, Devler Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çekti. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olan Domurt, PSG, Milan ve Newcastle United gibi takımları geride bırarak grubunu ilk sırada tamamlamıştı. Dortmund oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.

PSV SON DURUM

Şampiyonlar Ligi son 16 mücadelesi öncesinde Dortmund’da gözler takımın en skorer oyuncusu Luuk de Jong’a çevrildi. İlk karşılaşmada takımının tek golünü atan Hollandalı yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde 3 gol atma başarısı gösterdi.

PSV, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN