Abone Ol

Doğaspor Play-Off'tan Çekildi

2023-2024 sezonunda Ordu 1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Doğaspor, ligi dördüncü sırada tamamlamıştı.

Yayınlanma: 11:03 15-03-2024
Güncellenme: 11:03 15-03-2024
Doğaspor Play-Off'tan Çekildi

2023-2024 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig'de B Grubu'nda mücadele eden Doğaspor; Orduspor, Kabadüz Belediyespor ve Gülyalı Turnasuyuspor'un hemen ardından ligi dördüncü sırada tamamlamıştı. Hem bu sezon için Play-Off oynayan hem de gelecek sezon adını Süper Amatör Lig'e yazdıran Doğaspor, ligi tamamladı. Play-Off Grup Grup aşamasında Kumruspor ve Orduspor'a kaybettikten Fatsa Yaşamspor ile deplasmanda berabere kalan Doğaspor, dördüncü maçta Gülyalı Turnasuyuspor'a kaybederek matematiksel olarak Çeyrek Final şansını yitirmişti.

Doğaspor, Play-Off Grup statüsünde şu ana kadar bir puan toplayarak matematiksel olarak tur atlama şansını yitirirken son hafta oynanacak olan Galataspor maçına çıkmayacak. Ordu Amatör Spor Kulüpleri Tertip Komitesinin kararında da açıklanan kararda ''Doğaspor vermiş oldukları dilekçeye istinaden 17 Mart Pazar günü oynanması gereken Galatasapor-Doğaspor maçının oynanmamasına'' ifadeleri yer aldı.

matematiksel olarak Play-Off Çeyrek Final şansı kalmayan Doğaspor'da, maçın bitiş düdüğü sonrasında Kulüp Başkanı Uğur Ateş'te sahaya inerek hakeme büyük tepki göstermişti. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçın yankılarının sürdüğü Doğaspor'da Başkan Ateş ''Keşke bu heyecanımızı kursağımızda bırakmasalardı. Saçma sapan kararlar, saçma sapan penaltılar. Senaryosu belli tiyatroda yokuz biz'' paylaşımını yapmıştı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN