Abone Ol

CİMER'den doğum saati öğrenmek artık çok kolay!

Doğum saatini bilmeyenler, artık e-Devlet üzerinden veya CİMER'den kolayca öğrenebiliyor.

Yayınlanma: 16:12 29-12-2023
Güncellenme: 16:12 29-12-2023
CİMER'den doğum saati öğrenmek artık çok kolay!

CİMER’den doğum saati nasıl öğrenilir? Doğum saatini bilmeyenler sosyal medyaya damga vuran yeni sorgulama yöntemine çok sevinecek. Çünkü artık CİMER’den doğum saati sorgulamak mümkün. Peki CİMER doğum saati sorgulama nasıl yapılır? İşte CİMER doğum saati sorgulama…

Doğum saatini bilmeyenler artık e-devlet üzerinden veya CİMER’den kolayca öğrenebiliyor. Sosyal medyaya da damga vuran olay sonrası doğum saatini öğrenmek isteyenler adeta iki siteye akın etti. CİMER’in giriş sayfasından yapılan açıklamada, doğum saatini bilmeyenlerin istenilen bilgileri girerek sorgulama işlemlerini yapabileceği bildirildi. Peki CİMER doğum saati sorgulama nasıl yapılır? CİMER’den doğum saati nasıl öğrenilir?

CİMER’den doğum saati nasıl öğrenilir?

Doğum saati öğrenme işlemleri için öncelikte TC kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi resmi internet sitesine giriş yapmak gerekiyor. Ardından da “Bilgi Edinme Sayfası”na girerek burada sizden istenen bilgileri doldurmanız gerekiyor. İstenen bilgiler ise doğum yılı ve doğum yeri ile TC kimlik numarası oluyor.

Bu bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde girenler CİMER’den doğum saatini öğrenebiliyor. Aynı yöntemle e-Devlet’ten de doğum saatini öğrenmek mümkün.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN