Bornova'da Korku Dolu Anlar: Süpermarket Soygunu Şüphelileri Yakalandı

Bornova'daki bir süpermarkette müşterilerin olduğu sırada gerçekleşen soygun, tüfekli 2 kar maskeli şüpheli tarafından yapıldı.

Yayınlanma: 16:08 27-08-2023
Güncellenme: 16:08 27-08-2023
Bornova'da Korku Dolu Anlar: Süpermarket Soygunu Şüphelileri Yakalandı

Olay, geçtiğimiz günlerde Bornova ilçesindeki bir süpermarkette meydana geldi. Birisinin elinde tüfek olan 2 kar maskeli şüpheli, içeride müşteriler varken girdikleri süper markette silah zoruyla soygun gerçekleştirdi. Şahıslardan birisi kasadaki market çalışanına tüfeği doğrulturken, diğer şüpheli ise yanındaki çantaya kasadan aldığı paraları doldurdu. Müşteriler varken gerçekleşen soygun anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Yanlışlıkla yanındaki diğer soyguncuyu vurdu

Kasadan aldıkları 11 bin TL ile yaya olarak kaçtıkları esnada şüphelilerden elinde tüfek olan şahıs, yanlışlıkla yanındaki diğer soyguncuyu ayağından vurdu. Ardından taksiyle kaçmaya çalışan şüpheliler, Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliğine bağlı yunus ekiplerince suç aleti tüfek ve çaldıkları paralar ile birlikte yakalandı. Yaralı şahsın hastanedeki tedavisi sürerken, diğer şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN