Binali Yıldırım'a Geçmiş Olsun Mesajları Gelmeye Devam Ediyor

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul milletvekili Behiye Eker, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirerek anjiyo olduğunu ve geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesabından iletti.

Yayınlanma: 17:07 09-07-2023
Güncellenme: 17:07 09-07-2023
Binali Yıldırım'a  Geçmiş Olsun Mesajları Gelmeye Devam Ediyor

Behiye Eker şunları yazdı: "Kalp krizi geçirerek anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum."

Durumu iyi, evinde dinleniyor

Bir Ulusal TV Kanalı'nın haberine göre Yıldırım, Kurban Bayramı tatilini geçirdiği memleketi Erzincan'dan İstanbul'a döndüğünde rutin kontrol için hastaneye gitti.

Bir damarının tıkalı olduğu tespit edilince, Yıldırım anjiyo oldu. Kapalı damarı açılan Yıldırım'a stent takıldı.

Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Yıldırım'ın İstanbul'daki evinde dinlendiği öğrenildi.

'Önemli sağlık durumu bulunmuyor'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorununun bulunmadığını bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim." ifadelerini kullandı.

Bakandan mesaj

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da Twitter hesabından 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı: "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum."

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN