Abone Ol

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen başladı!

Beşiktaş Kulübü, teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirildiğini resmen açıkladı.

Yayınlanma: 11:10 28-10-2022
Güncellenme: 11:10 28-10-2022
Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen başladı!

Beşiktaş, Valerien Ismael ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş ile 2024 yılına dek anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Güneş, sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesislerine geldi. İşte tüm detaylar...

Süper Lig’de 11. hafta sonunda zirve ile arasında sadece 4 puanlık fark bulunmasına rağmen takımın çizdiği istikrarsız görüntü sonrasında Valerien Ismael ile yolları ayırma kararı alan Beşiktaş yola Şenol Güneş ile devam etme kararı aldı.

Siyah beyazlılarda yönetim kurulunun yaptığı değerlendirme toplantısından takımı 2015-16 ve 2016-17’de üst üste 2 kez şampiyon yapan Güneş’in adı öne çıktı.

TARAFTAR DA YÖNETİM DE ISMAEL'E İNANCINI KAYBETTİ

Hatay maçında henüz 31. saniyede öne geçmesine rağmen baskısını arttırmak yerine geri çekilen siyah beyazlılarda oyun anlayışı nedeniyle uzun süredir eleştirilerin hedefinde olan Valerien Ismael’in kredisi 2-1’lik yenilgi sonrası tamamen bitti. Maç oynanırken taraftarların istifaya davet ettiği Fransız teknik adam, takım otobüsüne giderken dahi protestoların hedefi oldu. Son 6 maçta 5 kez puan kaybeden Beşiktaş’ta taraftarların ardından yönetimin de Ismael’e olan inancı tükenirken İstanbul’da kritik bir zirve gerçekleşti. Zirvenin ardından taraflar el sıkıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Siyah beyazlı kulüp, bu sabah saatlerinde KAP bildirimi yaparak teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş'le anlaşmaya varıldığını duyurdu. Yapılan bildirim şöyle;

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile anlaşmaya varılmıştır. Sayın Şenol Güneş ile 28.10.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır."

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Ulaş Üstündağ - ulasustundag@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN