Abone Ol

Başkan Karakayalı'dan Yeni Yıl Mesajı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Karakayalı mesajında, “Tüm yaşanmışlıkları ile bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2022 yılında bütün birimlerimizle birlikte hemşerilerimize hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşadık.

Yayınlanma: 14:12 30-12-2022
Güncellenme: 14:12 30-12-2022
Başkan Karakayalı'dan Yeni Yıl Mesajı

Geride bıraktığımız yıl içerisinde kültürden sanata, spordan eğitime, çocuklarımızdan yetişkinlere, sosyal projelerden yapısal projelere kadar birçok alanda birbirinden önemli ve değerli projeleri hemşehrilerimiz ve Kemalpaşamız için hayata geçirdik. Yeni yılda her geçen gün büyüyen ve gelişen Kemalpaşamıza yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hizmete sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada birinci önceliğimiz hemşerilerimizin yararı olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, üretmeye ve üretenleri desteklemeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılının ülkemiz ve ilçemiz adına umut dolu yarınların başlangıcı olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kemalpaşalı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Kaynak: BHA
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN