Abone Ol

Avrupa devlerinin Arda Güler savaşı

Arda Güler Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Dünya devinin genç yıldız için Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu iddia edildi.

Yayınlanma: 15:03 29-03-2022
Güncellenme: 02:06 27-06-2022
Avrupa devlerinin Arda Güler savaşı

Henüz 17 yaşındaki Arda Güler, Türk futbolunun önümüzdeki yıllardaki en büyük yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe'de başarı merdivenlerini çok hızlı bir şekilde katetmeye başlayan Arda Güler, Avrupa'nın dev kulüplerini de peşinde koşturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde genç futbolcuyla sözleşme yenileyen Fenerbahçe'nin, oyuncu için belirlediği serbest kalma bedeli de ortaya çıktı.

Arda Güler, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag maçında dikkatleri üzerine topladı. Özellikle deplasmanda oynanan maçta Çekya basının dikkatini çeken Arda Güler'e övgüler yağdı.

Çekya basını Slavia Prag-Fenerbahçe maçının ardından "Kimileri onda Real Madridli efsane futbolcu Guti’yi görüyor. Ayrıca tekniğiyle takımın eski futbolcusu Emre Belözoğlu’nu andırıyor. Bir gün Real Madrid forması giyebileceği bile söyleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; 17 yaşındaki oyuncu için Arsenal'in teklifte bulunduğu belirtildi. Öte yandan İspanyol Sport gazetesinde yer alan habere göre ise Barcelona da Arda Güler'i gündemine aldı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN