Ataşehir'de panelvan çalan nakliyeci yakalandı

ATAŞEHİR'de park halindeki panelvanı alan şüpheli, aracı park ettiği yerde güvenlik kameraları tarafından görüntülenince gözaltına alındı.

Yayınlanma: 10:12 22-12-2022
Güncellenme: 10:12 22-12-2022
Ataşehir'de panelvan çalan nakliyeci yakalandı

Nakliye işiyle uğraşan şüphelinin daha önceden benzer suçlardan 4 kez gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheli adliyeye sevk edildi.
Ataşehir'de 20 Aralık 2022 tarihinde polise başvuran C.Z., park ettiği panelvanın çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis çalınan panelvanın izini, Ataşehir, Örnek mahallesi, Libadiye Caddesi üzerinde buldu. Park edilmiş bir şekilde bulunan panelvanın olduğu yerdeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Görüntülerde bir kişinin aracı park ettikten sonra uzaklaştığı görüldü. Polis çevredeki diğer güvenlik kameralarını da kullanarak kısa süre içinde şüphelinin girdiği evi belirledi. Şüpheli İ.D.(45) düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin nakliyecilik yaptığı ve daha önceden benzer suçlardan 4 kez polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN