Abone Ol

Alanyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Alanyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman? Alanyaspor - Adana Demirspor maçı saat kaçta? Alanyaspor - Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Yayınlanma: 17:11 10-11-2022
Güncellenme: 17:11 10-11-2022
Alanyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 14. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Alanyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Alanyaspor, ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olan Alanyaspor, topladığı 16 puanla 10. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Adana Demirspor ise ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor, topladığı 23 puanla 4. sırada bulunuyor.

ALANYASPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Alanyaspor ile Adana Demirspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 14. haftasındaki bu mücadele 11 Kasım Cuma günü oynanacak. Kırbıyık Holding Stadyumu'ndaki maçta hakem Çağdaş Altay görev yapacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN