AK Partili Yeşilay Başkanı uyuşturucu ile yakalandı

Kilis'te Yeşilay Şube Başkanı Ahmet Zorlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in konvoyunda bulunduğu araçta 800 gram uyuşturucu, hassas terazi ve tuşlu telefonla yakalandı.

Yayınlanma: 10:12 22-12-2023
Güncellenme: 17:12 22-12-2023
AK Partili Yeşilay Başkanı uyuşturucu ile yakalandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kilis’te yaptığı teşkilat toplantısı sonrasında araç konvoyuyla birlikte Şanlıurfa’ya geçti. Konvoyda bulunan Yeşilay Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, Kilis’e dönüşü sırasında trafik kazanasına karıştı.

Sözcü’de Veli Toprak’ın haberine göre; araç Gaziantep’te tamirciye bırakıldıktan sonra uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma araçta 800 gram uyuşturucu, hassas terazi, tuşlu telefon ele geçirdi.

Kilis’te bulunan Zorlu Gaziantep’e çağrıldı. Savcılıkta ifadesi alındı ve mahkemece tutuklandı. Suçlamaları reddeden Zorlu “Benim haberim yok, araç kiralık” diye ifade verdi.Jandarma ihbarın yapıldığı telefonu araştırıyor.

Zorlu’nun Kilis’te birlikte siyaset yaptığı AKP Kilis eski Milletvekili Reşit Polat ise “Burası küçük bir şehir, herkes birbirini tanır. Ahmet Zorlu da AK Partili bir arkadaşımız. Eğitimci biri, ben de inanamıyorum, tanıdığım kadarıyla bunu yapabilecek biri değil. Bir yanlışlık var diye düşünüyorum” dedi.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN