Abone Ol

8 Mart'ta Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin En Kolay Yolu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşıyor ve sevdiklerinize ne hediye alacağınızı hala düşünüyorsanız endişelenmeyin!

Yayınlanma: 13:03 08-03-2024
Güncellenme: 13:03 08-03-2024
8 Mart'ta Sevdiklerinizi Mutlu Etmenin En Kolay Yolu

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. Bu güne özel birçok marka kampanya ve indirim düzenliyor. Peki, bu sene hangi markalarda indirim var? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri neler?

KADINLAR GÜNÜ KAMPANYALARI 2024

Media Markt

Media Markt'te Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenliyor. Cep telefonları, notebook ve tabletler, küçük ev aletleti ve aksesuarlar indirimli fiyatlarla satılıyor.

Kampanya 05.03.2024 8:00- 09.03.2024 07:30 tarihleri arasında mağazalardan, mediamarkt.com.tr'den mobil ve uygulamadan satın alınacak seçili ürünlerde geçerlidir. Başka sepet kampanyaları, indirim kodları ve kampanyalarla birleştirilemez. MediaMarkt; kampanyalar sırasında oluşabilecek öngörülemeyen değişiklikler nedeniyle ürün, fiyat değişimi yapma ve kampanyayı sona erdirme hakkını saklı tutar. Tipografik hatalardan ve yazım hatalarından MediaMarkt sorumlu değildir. MediaMarkt tarafından düzenlenen tüm kampanyalar tüketicilere yöneliktir. Kampanyalardan ticari gaye ile yararlanıldığı ve ticari alımların tespiti halinde kampanya kapsamındaki sipariş iptal edilebilir. Kampanyalar stoklarla sınırlıdır.

Flormar

Kadınlar Gününe Özel Flormar Extra Üyelerine %40 İndirim geçerlidir. Seçili ürünlerde 2. ürün 1 TL.

Teknosa

Kadınlar Günü Hediyesi Teknosa'dan Alınır!

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizi mutlu etmenin en güzel yollarından biri Teknosa'nın sunduğu hediye çeşitliliğinden geçiyor. İster teknolojiye meraklı, ister kişisel bakımına düşkün, ister mutfak tutkunu kadınlara armağan edebileceğiniz birbirinden kaliteli ve şık Kadınlar Günü hediyeleri bu sayfada! Fonksiyonel akıllı saatlerden hayat kurtaran epilasyon cihazlarına, her eve lazım elektrikli ev aletlerinden zamanı en iyi şekilde yöneten telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlara kadar çeşit çeşit ürün, Kadınlar Günü'ne özel indirimler ile Teknosa'da yerini alıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için seçeceğiniz ürünlere Teknosa'nın kullanıcı dostu online platformu üzerinden yalnızca birkaç tıkla kolayca sahip olmanız mümkün. Bu rahat ve hızlı alışveriş deneyimi sayesinde seçtiğiniz hediyeyi evinizden çıkmadan temin edebilirsiniz. Hadi o zaman, sevdikleriniz için en güzel Kadınlar Günü hediyelerini bulmak için Teknosa'nın ayrıcalıklı dünyasına adımınızı hemen şimdi atın!

Emsan

Emsan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanya kapsamında 11 Ürün uygun fiyatla satılıyor.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN