1 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

 

AKSARAY’da dün TIR'la çarpışan hafif ticari aracın sürücüsü Osman Bozkıl'ın (30) öldüğü kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.Görüntülerde TIR’ın, yeşil ışık yanınca harekete eden hafif ticari araca çarpıp yaklaşık 30 metre sürükledikten sonra devrildiği görülüyor.

Yayınlanma: 12:03 24-03-2023
Güncellenme: 12:03 24-03-2023
1 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

 

Kaza, dün saat 01.30 sıralarında Aksaray- Adana kara yolu organize sanayi bölgesi kavşağında meydana geldi. İbrahim Halil Caymaz (27) yönetimdeki 06 DGG 832 plakalı TIR, kavşakta Osman Bozkıl (30) yönetimindeki 16 HCT 96 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada, sürücüler Caymaz ve Bozkıl yaralandı. Araçta sıkışan Bozkıl, itfaiye ve AFAD ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Osman Bozkıl, kurtarılamadı. Diğer yaralı Caymaz'ın tedavisi ise sürüyor. 

Bu arada kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yeşil ışık yanınca hareket eden hafif ticari araca TIR’ın çarptığı yer aldı. Kayıtta, çarpmanın etkisiyle TIR’ın hafif ticari aracı yaklaşık 30 metre sürüklediği, ardından da devrildiği görülüyor.

Kaynak: DHA
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN