9 Eylül 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Son zamanlarda bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz, çünkü tamamen kişisel bir meseleye kendinizi kaptırdınız, ancak önümüzdeki 24 saate yeniden odaklanırsanız, bir ısırık alabilirsiniz. Eğer yaparsan, onu boşa harcamaya cüret etme!

Koç Burcu Yorumu

Yılın başlarında belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için ne kadar yol kat ettiğinizi ve hala ne kadar yol kat etmeniz gerektiğini değerlendirmenin zamanı geldi. Yaklaşan dolunay kendinize yalan söylemenizi imkânsız hale getirecek. Dürüstlük şarttır.

Boğa Burcu Yorumu

Son birkaç hafta en azından söylemek için yoğun geçti ama henüz bir ara vermeyi düşünmeyin çünkü daha yapacak çok şey var. Yaratıcı ve romantik bir şekilde önümüzdeki birkaç gün hem zorlu hem de tatmin edici olacak, bu yüzden hızlı hareket etmeye devam edin!

İkizler Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde olanlar planlarınızı biraz altüst edebilir ama iyi haber şu ki, bu muhtemelen kısa vadeli bir aksilik, bu yüzden geleceğe odaklanın ve başarıya giden hızlı yolda olduğunuza inanmaya devam edin.

Aslan Burcu Yorumu

Haklarınızı savunun ve ne kadar önemli olursa olsun kimsenin size ne yapacağınızı veya nasıl yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir Aslan olarak emir almak yerine emir vermeye alışkınsınız ve artık yolunuzu değiştirmeniz için hiçbir sebep yok.

Başak Burcu Yorumu

Doğum burcunuzdaki Güneş size olağanüstü bir özgüven bahşeder, ancak yaklaşan bir dolunay olduğu için mantıklı olmalısınız ve herkes gibi sınırlarınız olduğunu kabul etmelisiniz. Kaybedemeyeceğinizi düşündüğünüz an, kaybettiğiniz andır.

Terazi Burcu Yorumu

Son birkaç hafta kolay olmadı ve Güneş 23'ünde burcunuza geçmeden önce daha fazla zorluk olacak. Şimdi ve o zaman arasında, başkalarının sizin geliş ve gidişlerinizi kontrol ettiği durumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

Akrep Burcu Yorumu

Bugün diğer insanların kavgalarından ve kan davalarından uzak durun çünkü ne kadar adil olmaya çalışırsanız çalışın, şansınız kendinizi ortada bulacak ve her iki taraftan da yer alacaksınız. Bu, kendi kendini yakmasına izin verilmesi gereken türden bir durumdur.

Yay Burcu Yorumu

Yılın bu zamanında haritanızın kariyer alanındaki Güneş, doğanızın daha hırslı tarafını ön plana çıkarır. Başarılı olmak için gerekenlere sahip olduğunuza işverenleri ve otorite figürlerini ikna etmek için elinizden geleni yapın ve bunu bir tarzla yapın.

Oğlak Burcu Yorumu

Gezegenler, teste tabi tutulmak üzere olduğunuzu gösteriyor ve geçip geçmediğinizi öğrenmeniz birkaç hafta alabilir. Elinden gelenin en iyisini yap, sonra hayatına devam et. Muhtemelen beklediğinizden daha iyisini yapacaksınız.

Kova Burcu Yorumu

Değişikliklerin geldiğini hissedebilirsiniz ve bu değişikliklerin büyük olacağını hissedebilirsiniz, bu yüzden kendinizi hazırlayın ve alarm zilleri çaldığında ve harekete geçmeniz beklendiğinde tereddüt etmeyin. Kendi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyun, çünkü başkalarının size yardım etmesi pek olası değildir.

Balık Burcu Yorumu

Bugün yıldızların mesajı, sahip olduğunuz tüm kinlerden kurtulma zamanının geldiğidir. Bu tür olumsuz duygulardan etkilenecek tek kişi sizsiniz, bu yüzden bırakın gitsinler ve dünya arkadaşınızmış gibi davranın.

Bizi Takip Edin