9 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Otorite konumundaki birinin onun hakkında ne düşündüğünüzü bilmesine izin vermek cezbedici olabilir (çok fazla değil) ama bir veya iki saat sonra iyi hissettirse de bu kadar zıt olduğunuz için pişman olabilirsiniz. Kariyerinize zarar verebilecek şeyler söylemeyin.

Koç Burcu Yorumu

Bu hafta sonu burcunuzdaki dolunay sizi her zamankinden daha duygusal hale getirebilir, bu yüzden harekete geçmeden önce düşünün ve sonradan pişman olabileceğiniz şeyler söylememeye çalışın. Yaptığınız tuhaflıklar bazı insanları etkileyebilir, ancak diğerleri eğlenmeyecektir.

Boğa Burcu Yorumu

Şu anda pek çok şey aynı anda oluyor gibi görünüyor, bu yüzden biraz kafanızın karıştığını hissetmeniz pek de şaşırtıcı değil. Endişelenme, neler olup bittiğini çözemeyen tek kişi sen değilsin, bu yüzden dikkat çekme. Karışıklık geçecek.

İkizler Burcu Yorumu

Bugün biri sizi hayal kırıklığına uğratırsa (ki her ihtimaldedir) bunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Hayat hayal kırıklıklarıyla doludur ve genel ölçekte bu oldukça küçüktür. Biraz şaka gibi davranırsan daha iyi hissedeceksin.

Aslan Burcu Yorumu

Gerçekler şu anda sizin tarafınızda çok fazla, bu yüzden çubuğun yanlış ucuna sahip olduğunuzu söyleyenleri dinlemeyin, çünkü sahip değilsiniz. Düşüncelerindeki kusurlara dikkat edin, canınız sıkılıyorsa eskisi gibi devam edin.

Başak Burcu Yorumu

Yöneticiniz Merkür, bugün güç gezegeni Plüton ile bağlantı kuruyor, bu nedenle tarzınızda biraz iddialı olabilirsiniz. Her halükârda işlerin sizin istediğiniz gibi yapıldığında ısrar edin, ancak kendi güçleri yokmuş gibi hissetmemeleri için başkalarına biraz boşluk bırakın.

Terazi Burcu Yorumu

Önümüzdeki 48 saat içinde diğer insanların size herhangi bir şekilde, şekil veya şekil dikte etmesine izin vermeyin. Gezegenler, bir kez karar vermelerine izin verilirse, her seferinde bunu yapmak isteyecekleri konusunda uyarıyorlar. En başından onlara karşı sert olun.

Akrep Burcu Yorumu

Birisi bu hafta sonu yapmak istemediğiniz şeyleri yapmaya sizi ikna etmeye çalışacak, ancak artık savunma önlemleri alabileceğinizi biliyorsunuz. Onlara yardım etmek için neden zaman ayıramayacağınız konusunda bir bahaneniz olsun. Yalan olabilir ama ne olmuş!

Yay Burcu Yorumu

Kısa vadeli bir kayıp, sadece hatalarınızdan ders alıp tekrar deneyerek uzun vadeli bir kazanca dönüştürülebilir. Burcunuzla ilgili iyi şeylerden biri, düşüncenizde nadiren katı olmanızdır, bu da aynı şeyi iki kez yanlış anlamadığınız anlamına gelir.

Oğlak Burcu Yorumu

Burcunuzdaki Plüton bugün zihin gezegeni Merkür ile bağlantı kuruyor, bu nedenle büyük fikirlerden mahrum kalmayacaksınız. Ve Plüton gerileme evresinin sonuna yaklaşırken, yakında bu büyük fikirleri başarılı ve karlı gerçeklere dönüştürme şansına sahip olacaksınız.

Kova Burcu Yorumu

Bugün bir tür aşırı davranıştan kurtulabileceğinizi düşünebilirsiniz, ancak dikkatli olmalısınız çünkü çoğu insan affedecek olsa da çok önemli bir kişi olmayabilir. Fazlalıklarınızı en azından şimdilik makul seviyede tutun.

Balık Burcu Yorumu

Bugün en önemli şey, bu kuralların bazılarının şüpheli değerde olduğundan şüphelenseniz bile kurallara bağlı kalmanızdır. Otorite konumunda olan biri sizi yakından izliyor olacak ve serbest kalırsanız üzerinize sert bir şekilde inebilir.

Bizi Takip Edin