9 Aralık 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Mutlu olmadığınız bir şey var ve bir süredir aynı şekilde hissediyorsunuz. İnisiyatif almadığınız sürece hiçbir şey değişmeyecek. Bunu, bu konuda olumlu bir şey yaptığın gün yap.

Koç Burcu Yorumu

Sürekli oraya buraya koşmak, sanki çok iş yapıyormuşsunuz gibi hissettirebilir ama değil mi? Bugünün dolunayı sizi, belki de çok fazla şey yapıp yapmadığınızı sormaya başladığınız bir noktaya getirecek. Evet öylesin!

Boğa Burcu Yorumu

Grafiğinizin para alanındaki kozmik aktivite sizi endişelendiriyor olabilir, ancak finans konusundaki endişeleriniz gerçek mi yoksa hayal mi? Büyük olasılıkla ikincisidir, bu yüzden sahip olmadığınız şeyler için endişelenmeyi bırakın ve daha fazlasını elde etmenin yollarını arayın.

İkizler Burcu Yorumu

Bugünkü dolunayın etkisi altında önemsiz bir şeye üzülmeniz ve hafta sonunda üzerinize neler geldiğini merak etmeniz neredeyse kaçınılmaz. Yalnız olmaktan uzak olduğun için çok kızma.

Aslan Burcu Yorumu

Olayları kontrol etmeye çalışmanın bir anlamı olmadığını henüz anlamadıysanız, günün sonunda anlayacaksınız. Bazen bir Aslan bile arkasına yaslanmalı ve hayatın elinden gelenin en iyisini yapmasına izin vermelidir. En kötüsü, korktuğun kadar kötü olmayacak.

Başak Burcu Yorumu

Bugün hem evde hem de işte son zamanlarda biraz daha az düşüncesiz olmayı dilemenizi sağlayacak bir şey olacak. Başak temkinli bir işarettir, bu yüzden gelecekte harekete geçmeden önce düşünmek için zaman ayıracağınıza dair kendinize söz verin.

Terazi Burcu Yorumu

Bir konuda kararını vermiş olabilirsin ama bugünün dolunayı tekrar düşünmen gerekeceğini gösteriyor. Ayrıntılara bir kez daha bakın ve bu sefer önyargılı sonuçlarınızla uyuşmayan gerçeklere ve rakamlara daha açık olun.

Akrep Burcu Yorumu

Bu, yeni bir şeye başlamak için iyi bir zaman değil, özellikle de bu şey büyük miktarda para gerektiriyorsa. Bu paranın bir kısmı başkalarına aitse, elde edilecek karlar olduğu konusundaki iyimserliğinizi paylaşmadıklarını görebilirsiniz.

Yay Burcu Yorumu

Şu anki hareket tarzınızın doğru olduğuna tüm kalbinizle inanabilirsiniz, ancak herkes sizinle aynı fikirde olmayacaktır. Bugünün dolunayı muhtemelen en yakın ortaklıkları bile çok fazla zorlayacaktır, bu yüzden zaman ayırın ve bırakın geçsin.

Oğlak Burcu Yorumu

Bir kez daha çok fazla insan için çok fazla şey yapıyorsunuz ve aklı başında kalmak istiyorsanız faaliyetlerinizi azaltmanız gerekiyor. Sizden çok şey bekleyenler, bundan sonra tek başlarına gitmeleri gerektiğini bilsinler ve bunu kastetsinler!

Kova Burcu Yorumu

Sizi gücendiren birine kızmak cazip gelebilir ama bu gerçekten çabaya değer mi? Muhtemelen değil. Onlara gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatın. Hatta onlar yokmuş gibi davranın ve sizi mutlu eden şeyi yapmaya odaklanın. Bu senin intikamın.

Balık Burcu Yorumu

Haftalarca, belki aylarca ertelediğiniz bir karardan artık kaçınılamaz. Ailenizle ve ev hayatınızla ilgili bir sorun, ancak yeni, herkesi memnun etmeye çalışmayan bir yaklaşım benimserseniz çözülecektir.

Bizi Takip Edin