7 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Kendinizi, bugün şansların size karşı yığıldığı bir durumda bulabilirsiniz. Gezegenler, bu olasılıkları lehinize iyileştirmenin hiçbir yolu olmadığı konusunda uyarıyorlar, bu yüzden biraz geri çekilin ve hem evde hem de işte olası anlaşmazlık noktalarını azaltın.

Koç Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat boyunca güç mücadelelerinden ve ofis politikalarından kaçının. Gezegenler, taraf tutarak kazanılacak hiçbir şey olmadığı konusunda uyarıyorlar, çünkü kazanan tarafı seçecek kadar şanslı olsanız bile, yine de önemli insanları size karşı çevireceksiniz.

Boğa Burcu Yorumu

Haritanızın çalışma alanındaki kozmik aktivite, vaatlerinizi yerine getirmenin bir yolunu bulmaktan başka seçeneğiniz olmadığı anlamına gelir. Gezegenler, başkalarını hayal kırıklığına uğratmanız durumunda itibarınızın zarar görebileceği konusunda uyarıyor, bu yüzden gerekli fedakarlıkları yapın ve halledin.

İkizler Burcu Yorumu

O kadar çok şey yolunda gidiyor ki, yolunuza çıkan tüm iyi şeyleri gerçekten hak edip etmediğinizi merak edebilirsiniz. Bu tür bir düşünce tomurcuklanmalı. Elbette onları hak ediyorsun ve onlardan zevk almamak nankörlük olurdu.

Aslan Burcu Yorumu

Bugün kendin için söyleyecek çok şeyin olacak ve bu iyi çünkü söylenmesi gereken çok şey var! Sadece iddialarınızın gerçeklerle desteklenebileceğinden emin olun, çünkü rakipleriniz bir hata yapmanızı umacaktır.

Başak Burcu Yorumu

Beğenin ya da beğenmeyin, önümüzdeki birkaç gün içinde para tasarrufu sağlayan bazı değişiklikler yapmak zorunda kalacaksınız, bu yüzden harcamalarınızı kısmaya başlayın ve başkalarının arzularını finanse ederken çok cömert olmayın. Bir kez olsun kendileri ödesinler.

Terazi Burcu Yorumu

Etrafınızda olup bitenler hakkında duygusal olmamaya çalışın, çünkü başkaları bir şeyin sizi rahatsız ettiğine dair bir ipucu alırsa, pazar günkü dolunayda kendinizi daha da kötü hissetmenize neden olabilir. Sahte de olsa yüzünüzü güldürün.

Akrep Burcu Yorumu

Şu anda kötü şeyler görünebilir, ancak önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha iyi olacağından eminler, bu yüzden gülümsemeye devam edin ve her şeyin bir araya geldiği o ana doğru çalışmaya devam edin ve tekrar ilerlemeye başlayın. Gelecektir...

Yay Burcu Yorumu

Kendinden şüphe duymaktan rahatsız olan biri olmayabilirsin ama bugün çiğneyebileceğinden fazlasını ısırıp yemediğini merak ettiğin anlar olacak. Ne yaptığınız konusunda kendinize karşı dürüst olun ve belki de daha azını yapmayı hedefleyin.

Oğlak Burcu Yorumu

Haritanızın kariyer alanındaki kozmik aktivite, önemli kişilerin sizi yakından izlediğini gösteriyor, bu yüzden gördüklerini beğendiklerinden emin olun. Yaptığınız seçimlere bağlı olarak itibarınız önümüzdeki birkaç gün içinde büyük bir artış sağlayabilir.

Kova Burcu Yorumu

Hava burcundaki Güneş, doğanızın maceracı tarafını ortaya çıkarır, bu nedenle kendinize yeni bir şey denemek için izin verin ve bazı insanlar sizi çok ileri gittiğinizi uyardı diye durmayın. Şu anda yeterince uzağa gitmek imkânsız.

Balık Burcu Yorumu

Mali evinizi düzene sokmanız gerekiyor ve şimdi düzene sokmanız gerekiyor. Yarın ya da ondan sonraki gün değil. Gezegenlere göre, çok uzun süredir imkanlarınızın ötesinde yaşıyorsunuz ve şimdi büyük bir düzeltme gerekiyor.

Bizi Takip Edin