6 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Son haftalarda ne kadar çok aksilik ve saptırma ile uğraşmak zorunda kalmış olursanız olun, derinlerde bir yerde biliyorsunuz ki, daha büyük şemada hala doğru yönde ilerliyorsunuz. Cesur olun ve devam edin!

Koç Burcu Yorumu

Her son avantaj için savaşmanız gerektiği doğru değil ve gezegenler bunu bu hafta sonu yaparsanız hiçbir şey elde edemeyeceğiniz konusunda uyarıyorlar. Daha fazla takım oyuncusu olmayı düşündünüz mü? Gülme, sana iyi gelebilir!

Boğa Burcu Yorumu

Bazı konular sizin için çok karmaşıkmış gibi görünebilir, ancak ne zamandan beri böyle bir yenilgici oldunuz? Bugün akışına bırakın ve kaderin size zamanı geldiğinde parlama fırsatı vereceğine güvenin.

İkizler Burcu Yorumu

Yılın başlarında verdiğiniz bir karar hakkında tekrar düşünmeniz gerekebilir. O zamanlar yapılacak doğru şey gibi görünüyordu ama şimdi ortaklara ve meslektaşlarınıza verdiğiniz sözlerin bazılarının çok iyimser olduğu açık.

Aslan Burcu Yorumu

Sizi hayal kırıklığına uğrattığını düşündüğünüz birinden sevginizi esirgemek isteyebilirsiniz ama bu durumu nasıl daha iyi hale getirecek? Bunun yerine, onlara neyi neden yaptıklarını önceden sorun. Belki de onlara açık olan tek seçenek buydu.

Başak Burcu Yorumu

En ufak bir önemi olmayan bir şey için neden endişeleniyorsun? Büyük olasılıkla bunun nedeni, hayal gücünüzün size oyunlar oynamasına izin vermenizdir, bu nedenle gerçek Başak moduna geri dönün ve duruma tamamen pragmatik bir bakış açısıyla bakın.

Terazi Burcu Yorumu

Hayatın birçok sorununun yanıtlarının kolay bulunmasını dilersiniz, ancak asıl gerçek şu ki, mevcut durumunuzu iyileştirmek istiyorsanız hem fiziksel hem de duygusal düzeyde çok çalışmanız gerekecek. Kazmaya başlayın ve ne bulduğunuzu görün.

Akrep Burcu Yorumu

Bu hafta sonu duygusal bir sorunla başa çıkmanın en iyi yolu, onu tamamen görmezden gelmek olabilir. Tabii ki öylece yok olmayacak, ama eğer onu ilgisiz bırakırsanız, daha olumlu duyguların ortaya çıkması için çok ihtiyaç duyulan bir alan yaratacaktır.

Yay Burcu Yorumu

Bugün olanlar rastgele ve geriye dönük görünebilir, ancak gezegenler bunun daha büyük bir planın parçası olduğunu ve etkilerinin sizin için iyi olacağını gösteriyor. Mutlu bir kalple olanları kabul edin ve sizin için çalışmasını sağlamanın yollarını arayın.

Oğlak Burcu Yorumu

Bir sosyal etkinlikle ilgili yaptığınız planlar, yeni bilgiler ışığında bu hafta sonu ertelenmek, hatta iptal edilmek zorunda kalabilir. Sinir bozucu olabilir, ancak onlarla ilerlemekte ısrar ederseniz, fazla uzağa gidemezsiniz ve bu size bir servete mal olabilir.

Kova Burcu Yorumu

Neyi başarmayı umduğunuzu zihninizde netleştirmelisiniz. Gezegenler, hedeflerinizden emin değilseniz, dünyada ilerlemek için altın bir fırsatı boşa harcayabileceğiniz konusunda uyarıyor. En umut verici yolu seçin ve ona bağlı kalın.

Balık Burcu Yorumu

Bugün bir çılgınlık yapmak cazip gelebilir, ancak gezegenler bunu yaparsanız muhtemelen daha sonra pişman olacağınız konusunda uyarıyor. Hayattaki en iyi şeylerin bedava olduğu hiç bu kadar doğru olmamıştı, o yüzden bunların tadını çıkarın ve paranızı cebinizde tutun.

Bizi Takip Edin