4 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde ayaklarını sürüyerek ya da seni engellemeye çalışan herkes, senden uzak durmayı dileyecek. Aptalca oyunlar için havanda değilsin, özellikle de hileli oyunlarda tek kaybeden sensin.

Koç Burcu Yorumu

Olmak istediğiniz yere ulaşmanın en iyi yolunun kestirme gitmek olduğunu düşünme tuzağına düşmeyin. Bunun seni kaybetme olasılığı daha yüksek. Kendinize dürüstçe adım adım atarsanız, hedefinize daha çabuk ulaşırsınız.

Boğa Burcu Yorumu

Tedbirli olmak istemeyebilirsiniz ama nedense şu anda risk almak konusunda isteksizsiniz. Gezegenlere göre bu kötü bir şey olmayabilir, çünkü mevcut seçimlerinizin çoğunu gereksiz kılabilecek olaylar geliyor.

İkizler Burcu Yorumu

Kendiniz için yaptığınızdan çok daha fazlasını başkaları için yapıyor gibisiniz ve bu değişmek zorunda. Önümüzdeki 24 saat içinde hem kişisel hem de profesyonel ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyun. Sizi kullananlara bir mesaj gönderecektir.

Aslan Burcu Yorumu

Bugün yeni bir şeye başlamak cazip gelebilir, ancak gezegenler biraz beklemeniz ve sonra ne olacağını görmeniz gerektiği konusunda uyarıyor. Ufukta çok daha ilginç bir proje olabilir, bu yüzden ikinci sınıf şeylerle zamanınızı boşa harcamayın.

Başak Burcu Yorumu

Bugün kurallarına göre oynamanız son derece önemlidir, çünkü köşeleri keserseniz veya kısayollar kullanırsanız, bu bazı sorunlara neden olabilir. Yetkili konumdaki insanlar her hareketinizi izliyormuş gibi davranın, çünkü öyle olmaları oldukça olasıdır.

Terazi Burcu Yorumu

Para meseleleri ve iş meseleleri şu anda mükemmel. Ancak kazandığınızdan daha fazlasını harcama eğiliminiz nedeniyle hala geçiminizi sağlayamama tehlikesi var. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamayı bırakın!

Akrep Burcu Yorumu

Bir sonraki adımda ne yapacağınıza yalnızca siz karar verebilirsiniz ve sizi farklı bir şey yapmaya zorlayan herkes, bunun olmayacağından şüphe duymamalıdır. O Akrep kaşlarını çat ve onları korkutup boyun eğdir.

Yay Burcu Yorumu

Gezegenlere göre şu anda bir irade savaşı var ve bu kaybetmeyi göze alamayacağınız bir savaş. Önümüzdeki 24 saat boyunca sadece düşmanlarınıza karşı değil, aynı zamanda kendi zayıf yönlerinize karşı da acımasız olun. Ne pahasına olursa olsun kazanın.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün en önemli şey, enerjinizi olumsuz ve bölücü değil, olumlu ve canlandırıcı alanlara kanalize etmek için bilinçli bir karar vermenizdir. İnsanları bir araya getiren biri olun, onları ayırmaktan zevk alan biri değil.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi sınadığınız bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir kişiden gelen teklifle birlikte şaşıracak ve hayatınızı yeniden sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi düşündüğünüz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Artık biraz bencil olmanın kimseye zararı dokunmaz.

Balık Burcu Yorumu

Haritanızın en dinamik alanında bu kadar çok kozmik aktivite yer alırken, daha geniş bir dünyada profilinizi yükseltmek için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Yeni fırsatlar senin için açılmayı bekliyor, ama ilk adımı sen atmalısın.

Bizi Takip Edin