31 Temmuz 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bu hafta sonu başını belaya sokabilecek durumlardan kaçınmaya çalış. Heyecan için can atabilirsin ama gezegenler, macera istiyorsan bunun için ödenecek bir bedel olabileceği konusunda uyarıyorlar ve bu artık karşılayamayacağın bir bedel olabilir.

Koç Burcu Yorumu

Bu hafta sonu bir arkadaşınızdan gelen nazik bir söz için minnettar olacaksınız. Ancak sizin durumunuza sempati duymaları, size herhangi bir pratik şekilde yardım edebilecekleri anlamına gelmez. Bu senin şovun ve bir çözüm bulmalısın.

Boğa Burcu Yorumu

Tüm gerçeklerin ve rakamların parmaklarınızın ucunda olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bir şeyi kaçırmadığınızdan emin olabilir misiniz? Akıl gezegeni Merkür'ün bu hafta sonu Satürn ile karşıtlığı varken, harekete geçmeden önce kontrol etmeli, tekrar kontrol etmeli ve ardından üçüncü kez kontrol etmelisiniz.

İkizler Burcu Yorumu

Bu hafta sonu mutlaka eğlenin ama özellikle para konusunda pervasız olmamaya çalışın. Şimdi bir şeyi yedekte tutarsanız, önümüzdeki haftanın ortalarında işinize yarayabilir. Geleceğinize yatırım yapın, çünkü başka kimse yapmayacak.

Aslan Burcu Yorumu

Kariyeriniz ve diğer sorumluluklarınız da dahil olmak üzere hayatınızın bazı yönlerinde ciddi ve ağır bir aura olmaya devam ediyor. Ağır iş havasında olmayabilirsiniz, ancak size yönelik bir dizi talep hedeflendiğinde bu konuda başka seçeneğiniz olmayabilir.

Başak Burcu Yorumu

Diğerleri liderliği üstlenmen için sana güveniyor ve daha nitelikli birinin olduğunu hissettiğinde bu seni şaşırtıyor. Bunu belirtirseniz ve bu, daha önce kararlaştırılanlar için bir fark yaratmazsa, dümeni almak istiyorsanız ve başka hiç kimse istemiyorsa kabul edin.

Terazi Burcu Yorumu

Bu hafta sonu sizi tamamen şaşırtan bir şey olacak ve bu konuda çok mutlu olmayabilirsiniz. Bununla birlikte, duruma biraz farklı bir açıdan bakarsanız, bunun sizin için kârlı hale gelmesinin yollarını görebilirsiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Moda, dizi, film yeni bir şeye karşı ilginiz artıyor. Ancak herkes sizin tutkunuzu paylaşmaz, bu nedenle bir veya iki olumsuz yorum bekleyin. İyi haber şu ki, hiçbir zaman diğer insanların ne düşündüğünü önemseyen biri olmadın ve şimdi başlamak üzere değilsin!

Yay Burcu Yorumu

Bu hafta sonu herkesle, hatta gerçekten sevmediğin insanlarla bile iyi geçinmek için kendi yolundan çekil. İyi bir şeye gidiyorsunuz ve onu mahvetmemeye dikkat etmelisiniz. Her şeyden önce, alaycı yorumlar yapmaktan kaçının. Eğlendirmekten çok rahatsız etme olasılıkları daha yüksektir.

Oğlak Burcu Yorumu

Şu anda incelenmekte olan bir proje, şimdilik gizli kalırsa fayda sağlayabilir. İlgili diğer kişilere kendi takdirlerine bağlı olarak güvenilebilir. Düşük bir profil tutmayı tercih edeceksiniz ve perde arkasında çalışarak zamanınızı faydalı bir şekilde harcayabilirsiniz.

Kova Burcu Yorumu

Rahatlamak ve fiziksel, zihinsel ve duygusal pillerinizi yeniden şarj etmek için iyi bir hafta sonu. Bırakın bir süreliğine tüm düşünmeyi ve endişelenmeyi başkaları yapsın. Kendinize çok ihtiyaç duyduğunuz bir mola verin, böylece daha sonra yenilenmiş olarak dövüşe geri dönebilirsiniz.

Balık Burcu Yorumu

Bu hafta sonu Güneş-Jüpiter bağlantısı size büyük planlar yapmanız için ilham verecek, ancak diğer etkiler, üzerine inşa ettiğiniz bilgilerin güvenilir olmayabileceği konusunda uyarıyor. Ne yapmak istediğinize dair bir plan çizin, ancak henüz ayrıntılar arasında boğulmayın.

Bizi Takip Edin