31 Aralık 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, size en yakın insanlara, özellikle de çocuklara karşı aşırı korumacısınız. İnsanların birbirlerine karşı sorumluluklarını umursamadığı tehlikeli bir dünyada yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Ama korumaya çalıştığınız insanlar muhtemelen dünyaya düşündüğünüzden daha iyi hazırlanmış ve uyum sağlamış durumdalar. Bu sebeple desteğiniz vazgeçilmez olsa bile bir noktada bunu size söylemeye çalışabilirler.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha yorgun hissettiğiniz bir şekilde yeni güne uyanacaksınız. Bugün içsel dünyanızda yaşanan gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Elde ettiğiniz sonuçlar sizi mutlu etmese dahi kendinizle ilgili yeni şeyler keşfettiğiniz için şanslı olduğunuzu bilmelisiniz. Başkaları için bir şeyler düzeltmeye çalışmadan önce kendinize ve ihtiyaçlarınıza dikkat ettiğinizden emin olun.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinize her zamankinden daha fazla güvenmeniz gereken bir gün olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için elinize geçen fırsatları mutlaka değerlendirin. Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz durumların açığa çıkma zamanı geldi. Başkalarının onaylamamasının ilerlemenizi engellemesine izin vermeyin.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugünkü eylemlerinizin nedenlerinin ve sonuçlarının sadece sizlere ait olmadığını fark edeceksiniz. Sorumluluklarınızın artmaya başladığını görmek gözünüzü korkutmasın. Atmosfer oldukça yoğun, bu yüzden dikkat çekmemek ve başkalarının istediğini yapmasına izin vermek isteyebilirsiniz. Kavga çıkarmaya çalışmayın. Beklenmedik bir muhalefet birdenbire ortaya çıkıp kontrolü ele alabilir. Sizden işleri her zamankinden daha tutkuyla yapmanızı isteyen güçlü bir güç iş başında.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları, bugün durumlara karşı net bir tavır göstermek isteyebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız meseleler aslında olmasını istediğiniz kadar net görünmeyebilir. Olayları akışına bırakmayı denemelisiniz. Bazı noktaların gri olarak kalmasının sizin için bir zararı yok. Unutmayın hayat sadece siyah ve beyazdan oluşmuyor. Diğer insanlarla ve onların duygularıyla ilgilenin. Aniden bir duvarın yükselebileceğini ve sizinle hedefleriniz arasına sert bir engel koyabileceğini göreceksiniz. Aklınız kadar kalbinizi de düşünün.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları, bugün mantığınızdan çok duygularınızla hareket edeceğiniz bir gün olacak. Başkalarının fikirlerine kulak verseniz bile kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Dalgalı sularda gezinmek konusunda hiçbir korkunuz yok. Sadece hayallerinize ulaşmak için cesaretli adımlar atmanız gerekiyor. Kendinize güvenin ve sorumluluk almaktan korkmayın.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün kararlı bir eyleme ihtiyacınız var. Bugünün gündem maddesini güçlü iradeler ve güçlü görüşler oluşturacak. Her kafadan bir sesin çıktığını hissedeceksiniz ve bu durum sizi kaosa sürükleyecek. Kendi iç sesinize yönelerek durumları değerlendirmeye çalışın. En doğru kararı vereceğinizden emin olabilirsiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün gerginlik ve karışıklık havası etkili olacak. Olaylara karşı empati yeteneğinizi kullanarak daha kararlı bir şekilde yaklaşın. Duyulmayı bekleyen bazı düşüncelerinizin olduğunun bilincindesiniz. Ne kadar inatçı olursanız düşüncelerinizin özgürce akabileceği bir kanal bulabileceğini fark edeceksiniz. Derin bir nefes alın ve sadece kendinize odaklanın.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün hızlı düşünen sizler için ilham verici bir gün. Onların size ulaşmasına izin verin, onları işleyin ve söze dökmeye çalışın. Algınız açık olsun!

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, hayatın tek yönlü bir yol olmadığını unutmayın. Sadece kendiniz yoksunuz. Başkalarının size, size davranılmasını istediğiniz gibi davranmasını bekliyorsanız empati yeteneğinizi daha iyi bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Bugünün gündem maddesini ikili ilişkileriniz oluşturacak. Özellikle aşk hayatınıza dair attığınız adımlara dikkat etmeniz gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün olayların adeta arap saçına döndüğü bir gün olacak. Herhangi bir sorunu çözmek beklediğinizden kolay olmayabilir. Planladığınız gibi hareket edemeyebilirsiniz. Bu durum canınızı sıksa da işler istediğiniz gibi gitmiyorsa bazı konuları zorlamamak gerektiğini unutmayın. Durumu zorlamaya çalışmak sadece işleri ağırlaştıracak ve daha da kötüleştirecektir. Huzuru korumak için bazı tavizler vermeniz gerekebilir.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün yoğun duygularınız hakim olabilir. Hiçbir şeyi yarım bırakmadığınızda emin olun. Zaman ya hep ya hiç zamanı! Sorunun özüne inme gücüne sahipsiniz ve bunu sonuna kadar kullanın. Tereddüt etmeden bildiğiniz doğrultuda hareket etmeye özen gösterin. Kendinize karşı dürüstseniz, yolunuza çıkan engellerin üstesinden gelmekte hiç zorlanmazsınız.

Bizi Takip Edin