30 Eylül 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bir aile üyesinin neyin peşinde olduğu konusunda hemfikir olmayabilirsiniz ama görünüşe göre bu konuda karar vermişler ve yapabileceğiniz tek şey desteğinizi sunmak. Yüzde 100 arkalarında olduğunuzu görebilirlerse başarılı olma olasılıkları daha yüksektir.

Koç Burcu Yorumu

Bugün herkes seni övecek, ki bu gerçekten çok güzel ama şimdiki amacın başkasını özel hissettirmek olmalı. Gezegenler, sevilen birinin şefkatli sevgi dolu bir bakıma ihtiyacı olduğunu gösterir ve işte burada devreye siz girersiniz!

Boğa Burcu Yorumu

Haritanızın para alanındaki Mars, yeteneklerinizden daha fazlasını yapmanız için size ilham verecek, bu da daha fazla para kazanmak anlamına geliyor. Diğer insanlardan talep ettiğiniz şeyler aşırı görünebilir, ancak bir kez ne demek istediğinizi anladıklarında, istediğinizi ödeyeceklerdir.

İkizler Burcu Yorumu

Bir süre önce daha az önemsemediğiniz bir şey için şimdi bu kadar tutkulu görünmeniz, bugün bazı insanların kafasını karıştıracaktır. Sizi en iyi tanıyanlar, değişme ihtiyacınızın farkında oldukları için bunu kabul edeceklerdir. Tahmin edilebilir değilsin!

Aslan Burcu Yorumu

Bugün diğer insanlar ne kadar talepkâr olurlarsa olsunlar, kendinizi fiziksel veya zihinsel olarak genişletmek istemiyorsanız, onları kesinlikle görmezden gelin. Bu, arkanıza yaslanıp hayatın size gelmesine izin verirseniz, daha fazlasını yapacağınız günlerden biridir.

Başak Burcu Yorumu

Haritanızın kariyer alanındaki Mars, işverenlerin ve diğer önemli kişilerin bugün son derece talepkâr olacağı anlamına gelir. Dediklerini yapmak en iyisi olacaktır, ancak aşırıya kaçma riskini alacak kadar çok şey yapmayın. Bir noktada “Hayır” demek zorunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu Yorumu

Yöneticiniz Venüs bugün burcunuzda Güneş'e katıldığında, mükemmel bir oyun oynuyormuş gibi hissedeceğiniz bir bölgede olacaksınız. Pek çok şey sana kolay gelecek ama bu sana işleri hafife almak için bir bahane vermiyor!

Akrep Burcu Yorumu

Büyük bir şey sana doğru fırlarsa, farlara yakalanmış bir tavşan gibi orada durma, yoldan çekil! Önümüzdeki 24 saat içinde olayları kontrol edemeyebilirsiniz, ancak onlara mantıklı bir şekilde savunmacı bir şekilde tepki verebilirsiniz.

Yay Burcu Yorumu

Bugün iş cephesinde uğraşmanız gereken bazı insanlarla geçinmek zor olacak. Diğerleriyle geçinmek imkânsız olacak. Artık herhangi bir çatışmadan kaçınmak için adımlar atabileceğinizi bildiğinize göre… değil mi?

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün enerjiniz eksik olmayacak, ancak onu başkalarının onaylamadığı şekillerde kullanma tehlikesi var. Hem evde hem de işte huzuru korumak istiyorsanız, herkesin yapmak üzere olduğunuz şeyi bildiğinden ve hemfikir olduğundan emin olun.

Kova Burcu Yorumu

Böyle maceracı bir ruh halinde olduğunuz için artık güvenli oynamayı tercih eden insanlara ayıracak zamanınız olmayacak. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gitmek için çaba harcarsanız, oradan o kadar çok zevk alabilirsiniz ki, asla ayrılmak istemezsiniz!

Balık Burcu Yorumu

Haritanızın daha hassas alanlarından birindeki kozmik aktivite, olumlu olmaları istense bile, bugün diğer insanların sözlerini ve eylemlerini olumsuz bir ışık altında göreceğiniz anlamına gelir. Bundan bir zarar gelmez ama çabuk olmamaya çalışın.

Bizi Takip Edin