29 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün hiç beklemediğiniz ve sizi çok şaşırtacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Özellikle maddi konularda yaşayacağınız problemler canınızı biraz sıkabilir. Bu yüzden geleceğe yönelik olarak sistematik bir planlama yapmanız gerekebilir.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün enerjinizin zirvede olduğu bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla hareket etmek zorunda kalacaksınız. Başkalarıyla bağlantı kurduğunuzda, bir şeyleri kendiniz için gerçekleştirmek için daha fazla motive olduğunuzu göreceksiniz.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugünün ilerleyen saatlerinde duygularınıza başa çıkma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Duygusal bir yaklaşımla hareket etmek yerine iç sesinizi mutlaka mantık süzgecinden geçirmeyi deneyin. Bugün gerçekten ihtiyacınız dengede kalmak.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, günün ilerleyen saatlerinde uzun süredir görüşmediğiniz bir yakınınızla bir araya gelebilirsiniz. Kurduğunuz bu iletişim size adeta farklı bir dünyanın kapılarını açacak. Kendinizi kapana sıkışılmış gibi hissettiğiniz ruh halinizden bir an olsun çıkabileceksiniz.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları parçaların yerine bir araya geldiğini ve doğal bir şekilde tamamlandığını göreceksiniz. Dışa yönelik enerjinizin şimdi daha dengeli olduğunu göreceksiniz. Keskin zekanızı, güçlü iradenizi ve katıksız zekanızı kullanarak başkalarıyla bağlantı kurmalısınız. Yapmanız gereken şeyleri yapmak için zaman ayırın. Acele etmeyin.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları bugün devasa bir temizliğe girişiyorsunuz. Evinizde ve bilinçaltınızda gerçek ya da mecazi anlamda büyük bir temizlik yapacaksınız. Kendinizi evinizi toplarken, işe yaramaz şeyleri atarken, masayı temizlerken veya postaları kontrol ederken bulursanız şaşırmayın. Sizi yeni ve farklı birine veya bir şeye hazırlanmaya zorlayan içgüdüsel bir durum keşfedeceksiniz.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün dünyanızda her zamankinden daha fazla saldırganlık ve gerginlik var. Bunun muhtemelen durumun kendisinden çok duruma verdiğiniz tepkiden kaynaklandığını fark edin. Siz kavga etme eğilimindeyken, diğer insanlar uyum istediği için çatışıyor olabilirsiniz. Bu paradoks, siz onu değiştirmeye çalışmadığınız sürece muhtemelen ruhunuza zarar verecektir.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün duygusal anlamda zor bir gün olacak. Büyük bir şeyle mücadele ettiğiniz hissine kapılacak ve karar verme konusunda zorluk yaşayacaksınız. Endişelenmeyin ve mümkün olduğunca sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Fevri çıkışlarınız yakınınızdakilerin kalbini kırabilir.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, günün ilerleyen saatlerinde zorlandığınız durumların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz. Gün içinde sağduyu ve akılın çizgisinden uzaklaşmadan hareket etmeye özen gösterin. Mümkünse yakın arkadaşlarınızla sosyalleşerek iletişim kurmak için kendinize zaman yaratın.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, son birkaç gündür isteklerinizi dizginleme konusunda zorluk yaşıyorsunuz. Şimdi onları dışarı çıkartmanın ve hayallerinizin peşinden gitmenin tam zamanı! İfade ettiğiniz bazı şeylerin karşınızdaki kişilerde cevap bulmadığını göreceksiniz e bu durum sizde derin bir hayal kırıklığı yaratacak. İçsel benliğinize sadık kalarak yapmak istediklerinizi düşünün ve kocaman bir adım atın.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları,bugün biraz can sıkıcı ve bunalmış hissedebilirsiniz. Bu gece her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Kendinizi motive ederek zorlandığınız durumlar karşısında çıkış yolu bulabileceksiniz. Olduğunuz durumda parlamaya hazır olun.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün her zamankinden daha farklı bir ruh hali içindesiniz. Normalin dışındaki fikirlerin kafanızda filizlenmeye başladığını göreceksiniz. Hayallerinizi bir köşeye not edin ve onları gerçekleştirmek için kendinize küçük hedefler belirleyin.

Bizi Takip Edin